Mi a véleményetek ennek az oldalnak a dizájnáról?
Mit javíthatnék rajta szerintetek?
Még csak most kezdem el feltölteni tartalommal. Első sorban arra lennék kíváncsi, hogy mit gondoltok az oldal kinézetéről. Válaszaitokat előre is köszönöm!
(Azt hiszem, hogy elég jól bírom a kritikákat, szóval csak bátran!)
Alapvetően jó ez, gyorsan bejön, egyszerű, nagyszerű. :)
Ami zavaró:
- Az a hígf#s színű szöveg pl. a menüben elég rosszul látszik a fehér háttér előtt. Lehetne kicsit kontrasztosabb az egész oldal.
- Széltében nincs kihasználva a képernyő, legalábbis nálam. A bal és jobb széle túl üres.
- Az a headerbg kép tök jó, kár, hogy a fele nem is látszik.
Egy két észrevétel, javaslat:
- headerben a "Kulcscsomó" szöveg csak lóg a levegőben. Legyen nagyobb méretű, és függőlegesen középre pozícionálva.
- A menüpontoknál, ahogy előttem írták, nincs elég kontraszt a háttérszín és szövegszín közt.
- Az oldal középső részének, ahol a tartalom jelenik meg, nagyobb paddinget, behúzást adnék.
- a háőttér zöldes színe valahogy nem illik az oldal barnás designjához, azzal kéne még kezdeni valamit.
Köszönöm a válaszaitokat, nagyon sokat segítettetek!
Változtattam az oldalon, a barnás szín helyett most kicsit erőteljesebb zöld van. Headerbg képet szintén lecseréltem, és az oldalmenüt áthelyeztem a fejlécbe.
A paddingen és az üres jobb és bal szélen még dolgozom, igyekszem azokat is kijavítani. Előbbinél 15 px elég lenne szerintetek, ha most 4 px van, vagy legyen inkább 20?
Még egyszer köszönöm a segítséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!