Van egy fő weboldalunk és vettünk pár domaint még hozzá, hogyan lehet a fő oldalhoz irányítani a többi oldalt?
amit szeretnél kicsit bonyolultabb...
ha nincs rendes oldal mögötte, azaz csak átirányítod, akkor nem fog a google semmit se csinálni vele.
Amit te szeretnél, ahhoz egyedi oldalak kellenek, mert különben ismét duplikáció, és nem igen szerencsés...
Értem, köszönöm!
Tehát vagy átirányítás vagy kereső!? Jól értem?
nagyjából...
ha átirányítod, akkor google is könyveli, hogy új helyre megy.
Ha pedig kereső optimalizálni szeretnél a domainre, akkor lennei kell egy cél oldalnak amin adatok vannak, és esetleg hivatkozás a másik oldalra...
Több oldalt rakj akkor mőgé.
Ha van pl. 4-5 domain, amit jól opptimalizálsz a célszavakra, és megfelelő "ajánlások" vannak rá, akkor akár a találati lista első oldalának a fele hozzád mutat.
Persze, ahhoz elég sokat kell optimalizálni, kifejezések, tartalom, annak struktúrális adatai...
Ezzekkel meg ugye azzal ha sokan kattintanak a találati listán rád, akkor előre kerülhetsz. :-)
Nem egyszerű, és igen csak sokmindentől függ, hogy a google jó helyen hozzon.
Sőt ahogy észre vettem még IP -re is figyel valamilyen szinten.
Azaz ha van pl. 100 domain ugyan azzal a témakörben hasonló tartalommal, elérhetőségi adatokkal akkor képes hogy csak 1, a látogatottabb oldalt kiemeli, a többit pedig elküldi hátra a pi -be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!