Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Van egy fő weboldalunk és...

Van egy fő weboldalunk és vettünk pár domaint még hozzá, hogyan lehet a fő oldalhoz irányítani a többi oldalt?

Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy az újak még üres oldalak, csak egy link kellene rá, de nyilván valahogy a kulcsszavakat is regisztrálni kellene, hogy kiadja a kereső.

2015. márc. 9. 16:19
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

amit szeretnél kicsit bonyolultabb...

ha nincs rendes oldal mögötte, azaz csak átirányítod, akkor nem fog a google semmit se csinálni vele.

Amit te szeretnél, ahhoz egyedi oldalak kellenek, mert különben ismét duplikáció, és nem igen szerencsés...

2015. márc. 9. 16:34
 2/5 A kérdező kommentje:

Értem, köszönöm!

Tehát vagy átirányítás vagy kereső!? Jól értem?

2015. márc. 9. 16:45
 3/5 anonim ***** válasza:

nagyjából...

ha átirányítod, akkor google is könyveli, hogy új helyre megy.

Ha pedig kereső optimalizálni szeretnél a domainre, akkor lennei kell egy cél oldalnak amin adatok vannak, és esetleg hivatkozás a másik oldalra...

2015. márc. 9. 17:32
 4/5 A kérdező kommentje:
Tulajdonképpen ugyanaz a téma, csak több domain lett foglalva, tehát a keresőbe ugyanazok a szavak kellenek, mint a meglévő oldalba...bár kérdés, akkor mit dob ki a kereső?!
2015. márc. 9. 18:39
 5/5 anonim ***** válasza:

Több oldalt rakj akkor mőgé.

Ha van pl. 4-5 domain, amit jól opptimalizálsz a célszavakra, és megfelelő "ajánlások" vannak rá, akkor akár a találati lista első oldalának a fele hozzád mutat.

Persze, ahhoz elég sokat kell optimalizálni, kifejezések, tartalom, annak struktúrális adatai...

Ezzekkel meg ugye azzal ha sokan kattintanak a találati listán rád, akkor előre kerülhetsz. :-)

Nem egyszerű, és igen csak sokmindentől függ, hogy a google jó helyen hozzon.

Sőt ahogy észre vettem még IP -re is figyel valamilyen szinten.

Azaz ha van pl. 100 domain ugyan azzal a témakörben hasonló tartalommal, elérhetőségi adatokkal akkor képes hogy csak 1, a látogatottabb oldalt kiemeli, a többit pedig elküldi hátra a pi -be.

2015. márc. 10. 00:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!