Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Hogyan kell data.hu Ftp...

Hogyan kell data.hu Ftp tárhelyre domaint irányítani?

Figyelt kérdés
Kezdő vagyok, nemigen értek hozzá .

2014. nov. 13. 21:37
 1/5 anonim ***** válasza:
Annyit nem árt tisztázni, hogy az pusztán fájlmegosztó oldal, SEMMI értelme domaint irányítani rá, csak és kizárólag letöltésre használható. Értem ezalatt, hogy pl weboldalt, programot nem tudsz róla futtatni, ha domaint irányítasz rá akkor csak annyit nyersz vele, hogy nem ftp data hu -ra kell kapcsolódnod az ftp kliensedből, hanem valami.hu -ra. (ergo tényleg értelmetlen)
2014. nov. 14. 00:34
 2/5 anonim ***** válasza:
Plusz nem árt tudni, hogy random cégek szerverére általában nem tudsz domaint irányítani. (úgy látom így van ez a data.hu-nál is)
2014. nov. 14. 00:38
 3/5 A kérdező kommentje:

Üdv.Köszi a választ!

Tudnál ajánlani egy ingyenes tárat ahol ez megoldható ?

2014. nov. 14. 11:21
 4/5 anonim ***** válasza:
FTP tárhelyen nem de máshol igen, én annyira az ingyenest nem ajánlom, azonban érdemes körülnézni, van több tárhely összehasonlító oldal, amin érdemes körülnézni!
2014. nov. 17. 18:41
 5/5 horbeni ***** válasza:

mi a célja egyébként az átirányításnak?

Ha hobbi oldalad van akkor jó az ingyenes tárhely, de ha fontos a megbízhatóság, akkor nem érdemes szórakozni pár forinton!

2014. dec. 31. 14:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!