Hogyan tehetném népszerűbbé, ismertebbé az oldalamat?
Kérlek, hasznos válaszokat kérnék! Fontos lenne, mert hiába kérek cseréket más blogoktól egy idő után eltűnnek az emberek. Pedig akik olvasták a történetet, azok szerint nem annyira szörnyű...
Erről az oldalról beszélek: [link]
Őszintén megmondom neked, engem se fogott meg (20 éves vagyok).
Egyszerűen nincs az az oldalban, ami már megfog és ott tart, gondolok itt a dizájnra meg ilyenekre. Ráadásul engem és sokan másokat az ilyen témájú "magazinok" nem is érdekelnek, mert ugye a történetben sincs az, ami megfogna, főleg hogy a legtöbb embernek olvasnia sincs kedve/ideje.
Persze tudom, hogy a design nem egy nagy etvasz, de talán megérted ha azt mondom én az íráshoz értek! De pár napja rendeltem egy design átalakítást, ami talán egy kicsit jobban meghozza, majd az emberek kedvét.
Kedves első: Hogy érted, hogy nincs semmi a történetben, ami megfogna? Pont az lenne a legérdekesebb része az egésznek, mivel nagyon kevés az olyan blog, ami ilyen témát dolgozna fel...Sőt, szerintem az ötlet is elég eredetinek számít az 1D-s blogok tengerében.
Sajnos tényleg azzal van a legfőbb probléma, hogy a Guttenberg galaxis kezd teljes mértékig kihalni. :( Pedig jó lenne rávenni azt a pár, még olvasni szerető emberkét, hogy tévedjenek a blogomra! :D
Köszi mindkettőtöknek! :)
Ugyan semmi, és köszi! :3
Ha nem vagyok túl indiszkrét, megkérdezhetem a korodat? Pusztán kíváncsiságból! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!