Hogy tehetném a blogomat ismertebbé?
Figyelt kérdés
Blogspotról van szó. Elég kevés látogató van, szerintem azért mert nem könnyű megtalálni. Ötletek?
Ja és lenne még egy problémám! Beállítottam, hogy "Saját oldalmegjelenítések nyomon követésének mellőzése" viszont, nem nagyon reagál rá szerintem...
2011. okt. 2. 13:51
1/8 anonim válasza:
minőségi tartalom kell.. a "ma játszottam a kutyámmal" vagy ez a kedvenc zeném blogok meghalnak, senkit nem érdekel
2/8 A kérdező kommentje:
Igen igen tudom. :( :)
2011. okt. 2. 15:21
3/8 anonim válasza:
szerintem már az a tény is hogy blogspotos, komolytalanná teszi...
4/8 A kérdező kommentje:
Miért?
2011. okt. 2. 17:29
5/8 anonim válasza:
Mert azon a kis idő kívül ami alatt össze kattogtatod a desing-t és megírsz egy posztot, semmi mást nem fektettél bele.
6/8 anonim válasza:
Előző helyes.
Ha látogatottat akarsz, keress fel egy olyan tagot, aki foglalkozik ilyesmivel, mert így a blogod egy rakat tehénlepénynek tekinthető.
G.
7/8 anonim válasza:
És mi van akkor, ha összekattintgatta a design-t? egy blog az írásról szól, aki blogot ír, nem technikai zseni, ti nagyeszűek.
8/8 anonim válasza:
Nem kell technikai zseninek lenned, hogy rájöjj: Ha a retinám kiég a harmadik sor után, akármilyen jó is az írásod, hagyom a francba, mert olvashatatlan/igénytelen. Ha nem fáradozol azért, hogy szép legyen az oldalad, kevesebben fogják látogatni. Hidd el. Vagy ne. Lesz@rom!
G. (az egyik nagyeszű)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!