Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Hova tudnék kb.50db . txt...

Hova tudnék kb.50db . txt file-t feltölteni, amit a munkahelyről bármikor el tudok érni napközben és a firefox meg is tudja nyitni megtekintésre őket?

Figyelt kérdés

Megtekintést csak jelszóval szeretném elérhetővé tenni.

pl. GoogleDrive munkahelyről nem elérhető.

előre is köszi

2015. febr. 21. 10:07
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Viszont ha tiltott az FTP, a webtárhely, a VPN és a fájlmegosztó oldalak is, akkor asszem aktuális a kérdés: Mi van engedélyezve?

G.

2015. febr. 21. 18:14
 12/18 A kérdező kommentje:
Egy sima honlapot bármikor meg tudok nézni (FB, Gmail, és a többi, mint a legtöbb multicégnél tiltva vannak). Olyan oldalt kellene csinálnom, amivel a txt-t a böngésző saját nézőkéjével meg lehet tekinteni.
2015. febr. 21. 18:26
 13/18 coopper ***** válasza:

Szia.

Én azért ezzel tennék egy próbát : [link]

Van Web FTP része (amivel fel tudod tölteni a fájlokat és nem FTP hanem HTTP).

Ha sikerül akkor aztán már simán nézheted webről.

PL. [link]

Ezt a fájlt a fenti módszerrel tehát web ftp-vel töltöttem fel. (Csak ez van benne : Test file)

Sok sikert.

üdv.

2015. febr. 21. 18:38
 14/18 A kérdező kommentje:
OK,köszi megpróbálom, jónak tűnik tényleg!
2015. febr. 21. 18:40
 15/18 Tóth Renátó ***** válasza:
vegyél prendivét és kódold le őket
2015. febr. 21. 18:57
 16/18 A kérdező kommentje:
Saját "prendive" is tiltott a cégnél. :D
2015. febr. 21. 22:38
 17/18 anonim ***** válasza:
Csinálsz egy ingyenes weboldalt ahova bemásolod mind az 50db txt file-t és a weboldalt ott megnyitod és már olvashatod is.
2015. febr. 21. 22:42
 18/18 A kérdező kommentje:

wix.com-ot próbáltam (ingyenes weboldalkészitő) de már korábban is írtam, csak .doc.xls.pdf,...formátumokat nyitja meg, mást nem is enged feltölteni.

Amugy "cooper"-féle weboldal egész jónak tűnik, már csak rá kellene jönnöm, hogy hova kell a fileokat feltölteni, hogy el is érjem őket.

2015. febr. 21. 22:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!