Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Melyik weblapkészítéshez...

Melyik weblapkészítéshez használható programot jelöljem be a középszintű informatikai érettségi vizsgához?

Figyelt kérdés
Sajnos nem sokat csináltunk weboldalt az infó órákon. így már arra sem emlékszem melyik programot használtuk. Így a legegyszerűbben használhatót szeretném bejelölni csak nem tudom ,hogy az melyik lenne. Ezeket választhatom: 1.Az operációs rendszer vagy irodai szoftvercsomag részét képező alkalmazás 2.Office sharepoint designer 2007 3.dreamweaver MX 2004 4.Kompozer 0.8b3

2015. febr. 11. 16:06
1 2
 11/13 Lajos54 ***** válasza:
Én már kinőttem ebből a korosztályból, de ismerősöm csemetéjének (közép)iskolájában a kompózert használták abban a pár órában, amíg ezzel a témakörrel foglalkoztak.
2015. febr. 12. 10:56
 12/13 anonim ***** válasza:
Az Office 2003 része volt a FrontPage, minden máshoz a 2007-es office-t használtam, a SharePoint viszont egyátalán nem jött be. Nekünk mindenhol a FrontPage-t tanították, pedig jártam több iskolába (egyik nappali, a másik esti volt), ezért írtam amit írtam. Van helye másnak is, elfogadom, ha kijavítanak, de akkor rendesen indokolják meg, amit most meg is tettél. Gond egy szál sem.
2015. febr. 12. 13:03
 13/13 anonim válasza:
SharePoint Designer pofonegyszerű és egy nap alatt meglehet tanulni használni jól! Én azt jelölném
2015. márc. 4. 17:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!