Valaki aki ért a weblapkészítéshez, segítene nekem a blogom elindításában?
Figyelt kérdés
Blogspoton elkezdtem egy blogot, de sajnos nagyon nem értek hozzá, már egy séma megvan, meg pár fejléc, de van amit nem tudok eltüntetni. Továbbá, hogy tudom a fejléceket meg mindent úgy megcsinálni, hogy ha rákattint valaki, akkor ott történjen is valami? pl. van egy olyan fejléc, hogy ismertetők, ami lenyílva több opciót ad ki, és ha az egyikre rákattint valaki, akkor az annak megfelelő dolgok nyílnak meg. Meg még lenne sok hasonló kérdésem. Ha bárki vállalkozna rá, annak nagyon hálás lennék.2014. júl. 2. 14:06
1/1 Német_Tibor válasza:
Ha elküldöd az oldalad linkjét és kifejted, hogy pontosan mit szeretnél megcsinálni, akkor megnézem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!