Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » SEO: Hogyan kell kulcsszavakat...

SEO: Hogyan kell kulcsszavakat megadni?

Figyelt kérdés
Hobbi szinten csinálok egy oldalt, de teljesen kezdő vagyok. Ahogy olvasom, a meta tageknek semmi értelme, és a tartalom a lényeg. De valahová azért be kell írni a kulcsszavakat, amikre szeretnék előre kerülni?
2015. febr. 7. 00:19
 1/4 anonim ***** válasza:
kitalálod miről szól az oldalad, mik a kulcsszavaid. ezek köré építesz szép mondatokat, amik az oldaladon megjelennek, valamint a meta description fontos, keresési találatok között megjelenik, ha benne van amire keresnek, akkor pedig félkövér is lesz, ugyanígy a title - de ez ne legyen túl hosszú, és ne is csak kulcsszóból álljon (pl ne labda bőr labda olcsó labda, hanem olcsó bőr labda : ne próbáld kijátszani)
2015. febr. 7. 01:07
 2/4 Drone007 ***** válasza:

"Ahogy olvasom, a meta tageknek semmi értelme"

Nem tudom, ezt hol olvastad, de félrevezettek, vagy súlyosan félreértetted. Tudtommal nem vezették ki a html specifikációból a meta tageket. Nagyon is fontos szerepük van, de a honlapok tartalmának is nagy a súlya manapság a keresőkben való helyezés megállapításakor.

A kulcsszavakat a

<meta name="keywords" content="<ide jönnek a kulcsszavak vesszővel elválasztva>">

, a honlap leírást a

<meta name="description" content="<ide jön a honlap szöveges leírása>">

meta tagekkel lehet megadni. A honlap szöveges tartalmában előforduló megfelelő szavak súlyozzák ezeket a kulcsszavakat.

2015. febr. 7. 09:54
 3/4 A kérdező kommentje:
Értem, köszi! És azt hogy tudom megnézni hogy a googleben hanyadik helyen jövök a kulcsszavaimra? (Lehetőleg úgy hogy ne beírjam a kulcsszavaimat, hanem ő listázza ki, ha jól tudom van ilyen)
2015. febr. 7. 12:09
 4/4 vakondka ***** válasza:
100%

Csak megjegyezném, hogy a meta keywords-öt 2009 óta nem használja a google, tehát akár ki is hagyhatod a weblapból.

Itt a hivatalos bejelentés: [link]

Nagyon fontos viszont a tartalom szövege, valamint a title, h1, h2, h3 tagok, hogy tartalmazzák a számodra fontos kulcsszót, illetve a weboldaladra mutató linkek szövegében is legyen benne a kulcsszó.

Persze ennyire nem egyszerű a dolog, de nagyjából ezek a legfontosabbak.

2015. febr. 7. 16:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!