Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Hogyan tudok egy tartalmat...

Hogyan tudok egy tartalmat oldalakra bontani?

Figyelt kérdés

Készítettem egy weboldalt, minden remekül működik.

Nagyon leegyszerűsítve:

A tagok feltölthetik képeiket, amiket az oldalra látogatók megtekinthetnek, miután egy admin/moderátor leellenőrizte a képet.

A képeket kilistázza az oldal szépen egymás alá.

Viszont az összes képet egy oldalon jeleníti meg, ami 10 képnél még megengedhető, de 100-nál már nem.

Hogyan tudnám megoldani, hogy egy másik oldalon jelenjen meg a többi kép (a lehető legegyszerűbb módon)

2015. febr. 4. 15:24
 1/5 anonim ***** válasza:
pl.: limitálod a képeket 10re, de GET paraméterben megadod, hogy éppen hanyadiktól kezdődjön.
2015. febr. 4. 16:55
 2/5 A kérdező kommentje:

hogyan tudom limitálni 10-re?

while($row = mysqli_fetch_array($result)) -al az egészet kiíratom

hogyan tudom "beszámozni" a találatokat

2015. febr. 4. 21:31
 3/5 anonim ***** válasza:

"SELECT * FROM table LIMIT 10 OFFSET 15";

Így 10-et kér el a 15. elemtől számítva, egyszer muszáj lesz megtanulnod a googlét is használni, 5 perccel a kérdés feltevése után már kész lettél volna ha próbálkozol.

2015. febr. 4. 21:34
 4/5 anonim ***** válasza:
Vagy legalább w3schoolson a példákat nézd át, mert az is köztük volt amit most bemásoltam.
2015. febr. 4. 21:35
 5/5 A kérdező kommentje:

értem kösz :)

egy egész pofás kis weboldalt megcsináltam úgy hogy csak példákat nézegettem, viszont a php-hoz tudtamv alamit improvizálni is.

az adatbázis parancsokat még úgy nem nagyon ismerem.

2015. febr. 4. 23:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!