Hogyan tudok letrehozni tartalmat auto show and hide tulajdonsaggal?
Figyelt kérdés
sziasztok, tudom hulyen hangzik a kerdes.
a lenyeg az, hogy van egy hosszu urlapom kerdesek, es checkboxok, affele ertekelo lap.
olyan scriptet keresek, bar nem tudom hol induljak el, ami a checkbox kijelolese utan mondjuk megjeleniti a kovetkezo kerdest a checkboxokkal, de az ertekeket egyszerre akarom elkuldeni.
affele sliderkent is eltudnam kepzelni.
tuti hogy van mar ilyen, csak elkepzelni nem tudom hogy hogy keressek ra. minden esetre rajta vagyok, de hatha hamarabb segitetek. koszonom.
2014. júl. 2. 14:42
1/1 Tengor válasza:
JQuery. Tegyél a checkboxok change eseményére egy függvényt, ami .toggle() függvénnyel megjeleníti vagy elrejti a következő mezőt, mezőket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!