Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Premium wordpress sablon...

Premium wordpress sablon megvásárlása után csak egyszer használható fel?

Figyelt kérdés

Tehát vettem pár hónapja egy sablont 48$ körül és meg i kaptam a sablont illetve liszenszet, Product Numbert meg minden hasonlót. Az lenne a kérdésem hogy ez a sablon jelenleg benne van az adott oldalon a letöltési könyvtáramban mivel megvettem ezért bármikor letölthetem.

Viszont a kérdésem az lenne hogy még egy weboldalon is felhasználhatom a sablont vagy csak egy weboldalon?

2015. febr. 1. 21:02
 1/7 anonim ***** válasza:
Egy regular license = egy weboldal. Extended license-el bármennyiszer felhasználhatod.
2015. febr. 1. 22:42
 2/7 A kérdező kommentje:
Hát igen de az a liszensz 2500$ba kerul. Annyit szerintem nem ér. Büntetnek ha tőbbször használod? Mert már lattam hogy interneten meg is osztják ezeket és bárki letöltheti..
2015. febr. 1. 22:49
 3/7 anonim ***** válasza:
Inkább készíts egy sajátot, a pénzt meg pluginokra költsd :))
2015. febr. 1. 23:45
 4/7 anonim ***** válasza:
Kb. úgy büntetik, ahogy torrentről letöltesz egy filmet vagy játékot...
2015. febr. 2. 00:50
 5/7 anonim ***** válasza:
48%
Amúgy egy jó Wordpress témához már nem kellenek pluginok, mert benne van minden ami kell, ha találsz olyat, ami megfelel neked.
2015. febr. 2. 00:52
 6/7 anonim ***** válasza:
html és php tudás kell hozzá, ami annyira nem vészes. Szóval hajrá.
2015. febr. 2. 23:26
 7/7 anonim ***** válasza:
Használd.. De másik oldalon töltsd le a WPlocker.com -ról, ott minden NULLED, tehát minden ami infót adna ki a gyártójának ki van nullázva. Évek óta innen használok :D
2015. febr. 22. 09:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!