Miért nem köti össze az oldalakat? (sablon)
Figyelt kérdés
a gombok ezekre mutatnak:
index.php?id=1
index.php?id=2
index.php?id=3
A filerendszerben viszont ezeket látom:
indexd61c.html
indexadbc.html
indexa9bc.html
Nem találtam semmit, ami ezeket összekötné, pedig az egész sablont lementettem, a gombokra kattintva azt írja, hogy nem találja a megadott oldalt.
2015. jan. 24. 23:06
1/8 A kérdező kommentje:
Található továbbra egy index2.html nevű kezdőlap is ami az index.hmtl-el azonos tartalmat tartalmaz, viszont itt már jó helyre mutatnak a gombok. Mi a különbség a két index között? (egyáltalán miért van kettő?)
2015. jan. 24. 23:07
2/8 A kérdező kommentje:
nem, bocsánat, az index-2-nél nem akar működni a legördülő menü!
2015. jan. 24. 23:09
3/8 A kérdező kommentje:
egy sima index is van, de annál sem működik, csak egy
www.sample.html nevű filenál működnek a legördülő menük, ott viszont a gombok nem oda mutatnak, ahova kellene.
Mi lehet a probléma?
2015. jan. 24. 23:10
4/8 A kérdező kommentje:
tehát:
3 file tükrözi a kezdőlapot egy
index-2.html
index.html
index681.html (ami úgy néz ki a lentire mutat:)
www.sample.html
De csak a felső három van összekötve a menüpontokkal.
a www.sample.html-nél az van amit fent írtam és
EGYEDÜL OTT működnek a legördülő menük.
2015. jan. 24. 23:19
5/8 A kérdező kommentje:
van még egy restserver.html, az is nagyjából ugyanazt tartalmazza mint a sample.html és ott is működnek a legördülő menük, de a gombok nem.
2015. jan. 24. 23:24
6/8 A kérdező kommentje:
együttesen is csak a sample működik jól, lehetséges, hogy hiányzik egy php file???...
2015. jan. 24. 23:24
7/8 anonim válasza:
Igen, a PHP-t nem adják hozzá, azt te szállítod. A sablon csak sablon. Csak kinézet. NEKED kell összeépíteni az oldalad többi részével (pl. PHP).
8/8 A kérdező kommentje:
Köszi, egy átvirrasztott éjszakába telt, de kibogarásztam. Működik.
2015. jan. 25. 10:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!