Hogyan készítsek webshopomhoz megrendelés, esetleg online fizetős oldalt? (e-mailes visszaigazolással, stb)
A paypal jónak tűnik, de egy ennyire külföldi oldalon szerintem a magyar emberek nem mernek fizetni. (átlag vásárlókról van szó)
Gondoltam arra is, hogy egy formot kellene kitölteni, ami a megrendelés után elküldi emailben a vásárlónak a bankszámlaszámot, amire utalhat (gyakran találkozom ezzel a megoldással)
Nekünk is van ua ilyen termék, és választhat a vásárló a
PP fiókkal fizetés vagy csak sima bankkártyással sőt van még lehetősége az ellenőrzött PP vagy az ellenőrizetlennel is fizethet.
PP-n nem kell előfizetni semmiért.
Hidd el, a PP súgója csodákra képes,
-ja, hogy angolul is tudni kéne?.
Nem csak konkrétan 10x annyi időbe telne megcsinálni valamit, ha minden szart végigolvasnék, de te is csak szivatsz. Miért nem segítesz és írod le hol találom? Néztem én már a súgót is amúgy. Rá is kerestem...
Egyszerűen csak kiad egy opciót, hogy belépés, vagy regisztráció és fizetés
Ilyenkor a regisztráció és fizetés fül (arról nem beszélve, hogy regisztrációhoz kötött) úgy el van dugva a paypal aloldalon, hogy a vásárlók 50%-a szerintem bezárja az oldalt.
Én azt szeretném, hogy azonnal lássa a fizetőfelületet, ahova beírhatja a bankkártyájának az adatait.
Esetleg komplett megoldással álljak elő neked, még arra is lusta vagy hogy keress, és olvass, igen olvasd át mind az 5000 oldalt a PP-n ha már nem tudod használni a keresőjét amiben leírják miként kell integrálni, persze ott se fogod megtalálni a neked való kódot csak az instrukciókat.
De mivel nem tudsz programozni, így neked mindegy mit írnak ott, eleget segítettünk aszem, most már boldogulj egyedül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!