Hogyan készítsek webshopomhoz megrendelés, esetleg online fizetős oldalt? (e-mailes visszaigazolással, stb)
A paypal jónak tűnik, de egy ennyire külföldi oldalon szerintem a magyar emberek nem mernek fizetni. (átlag vásárlókról van szó)
Gondoltam arra is, hogy egy formot kellene kitölteni, ami a megrendelés után elküldi emailben a vásárlónak a bankszámlaszámot, amire utalhat (gyakran találkozom ezzel a megoldással)
Nálam pl. úgy van ez megoldva, hogy integrálva van a
PP/Bankkártya
Előre utalás
Utánvét
és amelyiket akarja azt válassz ki
ha pl előre utl akkor beirja az a megrendelési azonosítót a közleménybe és és a banktól kapom az sms-t ha megérkezett, és már küldöm is. Ha PP akkor meg emailt kapom. Kb ennyi. Minek elküldeni a bankszámlaszámot a vásárlónak? Feltünteted a fizetési ponton és kész.
a paypallal ahogy nézegettem az a baj, hogy be akarja jelentkeztetni a vásárlót, ami szerintem nem jó. így nincs közvetlen gyors kártyás fizetés.
Az viszont tényleg jó, ha beírja az azonosítóját a közleménybe és úgy utalhat.
Hát én itt nem látok közvetlen kártyás megoldást:
persze ha ezt linkelem a vásárlónak az más, de itt is regelnie kell.
Van a PP-ek csak bankkártyás fizetése is.
-Tibikém még mindig ezzel a sz/*arral szerencsétlenkedsz?
Ha megfizettél volna valakit erre már rég menne az oldal akinek csinálgatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!