Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Total Comander hiba. Miért...

Pumuklili kérdése:

Total Comander hiba. Miért nem lehet felmásolni? (lent)

Figyelt kérdés

html fájt akarok átmásolni de amint átmásoltam nem mutatja hogy ott lenne... mintha nem is lenne felmásolva a fájl

de viszont felvan másolva és a weboldalon is láthato de viszont nem tudom kitörölni mert nem láthato...

valaki segitset

2015. jan. 13. 22:23
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

Nem túl egyértelmű, hogy mit szeretnél...feltételezem FTP-re akarsz feltölteni.

Próbálj meg egy FTP kezelőt, ha total commanderrel nem megy (pl FlashFXP)

2015. jan. 13. 22:36
 2/15 anonim ***** válasza:
Semmi értelme annak, amit írtál.
2015. jan. 14. 20:29
 3/15 anonim ***** válasza:
Nem olyan html fájlt akartál feltenni, amihez tartozik egy xxx_elemei mappa? Mert ha igen és azt nem másolod át a html-lel együtt, akkor nem fog működni.
2015. jan. 14. 21:50
 4/15 tabaki ***** válasza:

@zoos:

Hogy mondhatsz ilyet? Van annak, több is...

2015. jan. 14. 23:58
 5/15 anonim ***** válasza:

látom töröltek baszanejjk

de tudnák segiteni de nem akarok..

ja mlyiik verzió??????????????????

2015. jan. 15. 23:14
 6/15 anonim ***** válasza:

index.html

ez az elsö lap

2015. jan. 15. 23:15
 7/15 anonim ***** válasza:

Az index.html-hez tartozni kell az index_elemei nevű mappánap. Ezt is fel kell tölteni a szerverre. Enélkül nem működik.

Ugyanez vonatkozik az összes html fájlra.

2015. jan. 16. 07:31
 8/15 tabaki ***** válasza:

De bocs, nem értelek benneteket (sem). Miről beszéltek? Nekem még mindig az jön le, hogy Kérdező html-fájlja ott van a helyén, működik is, ehhez képest arról okosítjátok ki, mi kéne ahhoz, hogy menjen. Ellenben, amikor TC-ből (vélhetőleg FTP-n keresztül, a kívánt tárhelyet nézve) keresi, nem látja, ezért hiába akarja törölni, nem tudja. A kérdés tehát, ha csak én nem értek valamit tökéletesen félre, ilyesmi kéne, hogy legyen: „Miért nem látja a TC a weblapomra feltöltött HTML-fájlt?” Szerintem Első válasza ér valamit, a többi teljesen inadekvát.

@07:31:„Az index.html-hez tartozni kell az index_elemei nevű mappának. ... Enélkül nem működik. Ugyanez vonatkozik az összes html fájlra.”

Ezt már másodszor hangsúlyozod, pedig úgy hülyeség, ahogy van. Amikor egy oldalt LETÖLTESZ, a BÖNGÉSZŐ szokta ilyen nevű mappákba pakolni az oldal kellékeit. Egyszer próbáld meg ugyanazt az oldalt több különböző néven elmenteni, tanulságos lesz.

2015. jan. 16. 09:40
 9/15 anonim ***** válasza:
Az ok, ha lementem. De ha felrakom, hiába teszem fel csak a html-t nem fog működni. Sajnos amikor a mappát elfelejtettem feltenni, mindig gebasz volt.
2015. jan. 17. 09:02
 10/15 tabaki ***** válasza:

Persze, amikor UGYANAZT töltöd föl, amit lementettél. Ha saját tartalmat töltesz fel, csak rajtad múlik, hogy használsz-e mappákat, és ha igen, milyen nevűeket. Nem is egészen világos, hogyan képzeled. Dallasban, Türkmenisztánban, vagy Venezuelában egységesen a magyar „_elemei” farkincával kell megtoldani az egyébként tetszés szerinti nyelvű mappanevet? Vagy ez tulajdonképpen egy angol kifejezés, amelyik véletlenül kifelejtődött a szótárakból?

Nem így van. Szánj egy fél napot vagy akár csak egy-két órát a HTML-nyelv rendkívül egyszerű alapjainak megismerésére. Van egy PHP-vel kapcsolatos elvetélt kezdeményem föltéve ide:

[link]

Maga a PHP-rész egy hajítófát sem ér, de az ismertetést a HTML-lel kezdem, legalább hasznát láthatja valaki. Vagy ezt a fájlt bontsd ki, és tedd föl valahova:

[link]

Elismerem, kissé puritán, de látszik? Működik? Na ugye. Hol van itt index_elemei mappa?

2015. jan. 17. 12:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!