Total Comander hiba. Miért nem lehet felmásolni? (lent)
html fájt akarok átmásolni de amint átmásoltam nem mutatja hogy ott lenne... mintha nem is lenne felmásolva a fájl
de viszont felvan másolva és a weboldalon is láthato de viszont nem tudom kitörölni mert nem láthato...
valaki segitset
Nem túl egyértelmű, hogy mit szeretnél...feltételezem FTP-re akarsz feltölteni.
Próbálj meg egy FTP kezelőt, ha total commanderrel nem megy (pl FlashFXP)
@zoos:
Hogy mondhatsz ilyet? Van annak, több is...
látom töröltek baszanejjk
de tudnák segiteni de nem akarok..
ja mlyiik verzió??????????????????
Az index.html-hez tartozni kell az index_elemei nevű mappánap. Ezt is fel kell tölteni a szerverre. Enélkül nem működik.
Ugyanez vonatkozik az összes html fájlra.
De bocs, nem értelek benneteket (sem). Miről beszéltek? Nekem még mindig az jön le, hogy Kérdező html-fájlja ott van a helyén, működik is, ehhez képest arról okosítjátok ki, mi kéne ahhoz, hogy menjen. Ellenben, amikor TC-ből (vélhetőleg FTP-n keresztül, a kívánt tárhelyet nézve) keresi, nem látja, ezért hiába akarja törölni, nem tudja. A kérdés tehát, ha csak én nem értek valamit tökéletesen félre, ilyesmi kéne, hogy legyen: „Miért nem látja a TC a weblapomra feltöltött HTML-fájlt?” Szerintem Első válasza ér valamit, a többi teljesen inadekvát.
@07:31:„Az index.html-hez tartozni kell az index_elemei nevű mappának. ... Enélkül nem működik. Ugyanez vonatkozik az összes html fájlra.”
Ezt már másodszor hangsúlyozod, pedig úgy hülyeség, ahogy van. Amikor egy oldalt LETÖLTESZ, a BÖNGÉSZŐ szokta ilyen nevű mappákba pakolni az oldal kellékeit. Egyszer próbáld meg ugyanazt az oldalt több különböző néven elmenteni, tanulságos lesz.
Persze, amikor UGYANAZT töltöd föl, amit lementettél. Ha saját tartalmat töltesz fel, csak rajtad múlik, hogy használsz-e mappákat, és ha igen, milyen nevűeket. Nem is egészen világos, hogyan képzeled. Dallasban, Türkmenisztánban, vagy Venezuelában egységesen a magyar „_elemei” farkincával kell megtoldani az egyébként tetszés szerinti nyelvű mappanevet? Vagy ez tulajdonképpen egy angol kifejezés, amelyik véletlenül kifelejtődött a szótárakból?
Nem így van. Szánj egy fél napot vagy akár csak egy-két órát a HTML-nyelv rendkívül egyszerű alapjainak megismerésére. Van egy PHP-vel kapcsolatos elvetélt kezdeményem föltéve ide:
Maga a PHP-rész egy hajítófát sem ér, de az ismertetést a HTML-lel kezdem, legalább hasznát láthatja valaki. Vagy ezt a fájlt bontsd ki, és tedd föl valahova:
Elismerem, kissé puritán, de látszik? Működik? Na ugye. Hol van itt index_elemei mappa?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!