Böngésző kiegészítő készítés?
PHP, JavaScript, CSS, HTML-ben otthon vagyok, de ezt nem tudom hogyan működik. Szerencsék készíteni egy kiegészítőt én is és az elinduláshoz kérnék segítséget.
Hasznos írásokat, ha lehet magyar nyelvűt, de az angol sem annyira nagy gond, esetleg egy egyszerű kiegészítőnek a forráskódját, hogy tapasztalgassam, vagy igazából bármit szívesen fogadok.
...Adblock-hoz hasonló dolgot szeretnék készíteni, de korántsem olyan bonyolultat...
Előre is köszönöm szépen
Hatalmas poén, másfél hete pont böngésző kiegészítő készítés volt a példám a "Hogyan keressünk?" című bejegyzésemben. Nyugodtan elolvashatod, hasznodra válik:
#1 vagyok
Egyébként én a TamperMonkey/GreaseMonkey tanulmányozását javaslom. JavaScript-et írhatsz, amit a TM/GM beinjektál a weboldalba. Így lehet írni pl. AdBlock szerűséget. :)
Köszönöm szépen, már hozzá is láttam az első lépésekhez! :)
Időközben felmerült egy kérdés; lehet olyat is készíteni hogy, ha a saját oldalamat nyitom meg a böngészővel, akkor a kiegészítő egy másik "index.css"-t használjon a megjelenítésére?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!