Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Milyen kiegészítő szereket...

Milyen kiegészítő szereket tanácsoltok kezdő 'gyúróknak'? 21/F

Figyelt kérdés
Most szeretnék elkezdeni edzeni, hetente négyszer konditeremben. Azt szeretném ha a karom vastagága nőne (természetesen erősödni is akarok) most kb 29es, 195 cm és 80 kg vagyok, tehát igen vékony testalkatú. Tudom nem megy egyik napról a másikra a növekedés, de ha használok különböző készítményeket akkor gondolom egy kicsivel gyorsabb. Vagy teljesen kezdők ne szedjenek semmit?

2013. nov. 11. 10:48
 1/10 anonim válasza:
Soha ne juttass a szervezetedbe vegyszereket!
2013. nov. 11. 11:08
 2/10 anonim ***** válasza:

Milyen vegyszereket?

Amúgy kérdező, a multivitamin az mindig ajánlott, ezen kívül a tejsavófehérje és a gyors ch jön fontossági sorrendben.

2013. nov. 11. 11:25
 3/10 Osynho ***** válasza:
Kajálás?
2013. nov. 11. 11:34
 4/10 anonim ***** válasza:
Igen, egyébként csak egy rendes étrend összeállítása után gondolkozz bármiféle kiegészítőben. Ilyen "szereket" pedig, mint a vitaminok, nyugodtan használhatsz :)
2013. nov. 11. 11:42
 5/10 anonim ***** válasza:

helyes étrend, sok pihenés, edzés

ha mindez megvan és megálltál a fejlődésben, akkor fehérje, vitaminok, és kreatin

2013. nov. 11. 12:40
 6/10 anonim ***** válasza:

Kb minden vegyszer:

[link]

"Bármilyen borzasztóan is hangzik, a Föld minden anyaga – köztük az összes növény és állat is, mi magunk is – atomokból illetve molekulákból, azaz kemikáliákból, vegyi anyagokból épül fel, amiknek van (ijesztően) tudományos kémiai elnevezése. "

2013. nov. 11. 15:34
 7/10 anonim ***** válasza:

Hát, édesapám egyik gyerekkori barátját a dihidrogén oxid ölte meg, nagy mennyiségben ugyanis ez az anyag, amit a hidrogén égetésével állítanak elő, fulladást okozhat. Ha pedig sokáig érintkezik bőrfelülettel, nedves leprához hasonló tüneteket produkál. Sőt, brit tudósok, wisconsini és svájci klinikák pedig összefüggésbe hozták ezt az anyagot a szomjhalállal, mint első számú faktor!

Írnék ezzel egy petíciót, kíváncsi vagyok, hányan írnák alá, hogy tiltsuk be az anyagot.

2013. nov. 11. 18:29
 8/10 anonim ***** válasza:
Úgy tudom a Szathmáry - Aszódi páros által írt Csernobil című könyvben volt erről szó, 50 megkérdezettből 43 aláírta, hogy tiltsák be, 6 tartózkodott, és 1 tudta, miről van szó. De nem olvastam még, nem tudom, a számok nem máshonnan vannak-e.
2013. nov. 11. 19:03
 9/10 anonim válasza:

ddrake-Szerintem is le azzal a gyilkos vegyülettel! XD

És ne felejtsük el az E300-at sem, az a másik, amit tűzzel-vassal írtani kell!

2013. nov. 12. 11:36
 10/10 A kérdező kommentje:
Légyszi ne itt beszéljétek ezeket a hülyeségeket, ott a privát üzenet mód... Ha kérdésemre nem tudtok válaszolni
2013. nov. 12. 14:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!