Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Tényleg lehet pénzt keresni a...

Tényleg lehet pénzt keresni a Google reklámozásával saját honlapon?

Figyelt kérdés
2010. febr. 1. 13:11
 1/5 anonim ***** válasza:

nem.

google reklámokkal lehet pénzt keresni, ha kiteszed őket, miután tárgyaltál a google moi képviseletével.

2010. febr. 1. 14:04
 2/5 anonim ***** válasza:
Anno tárgyalni sem kellett. Most kell? Ez nekem is új.
2010. febr. 5. 20:41
 3/5 anonim válasza:

Itt kell regisztrálni: adwords.google.com/hu

Arra számítani kell, hogy nagyon sokáig tart az elbírálás, akár hetekig is tarhat mire létrehozzák az accountodat. Utána majd postán kapsz egy levelet a Google -től amiben lesz egy kód, az szükséges a pénz felvételéhez. DE VIGYÁZAT. Hiába akarsz azzal csalni, hogy naponta több száz kattintást generálsz a haverok bíztatásával, ha veszélyesnek találják az oldaladat a statiszikák alapján akkor törlik az accountod és soha többet nem tudsz regisztrálni.

2010. febr. 5. 23:20
 4/5 anonim válasza:

kattintásonként fizet de szinte filléreket

70 euró a kifizetési limit amit el kell érni

a 70 euró kb úgy jön össze hogy kb 200.000 Megjelenítés és 1000 kattintás .. nekem másfél év volt mire összegyűlt 63 euró , de hogy mikor éri el a 70 et az fene tudja ... szenvedek vele

2 év alatt keresek vele 17.000 Huf -ot az nem egy nagy összeg , de ha aszt nézzük hogy ingyenes tárhelyekre regisztrálok csak egy passzív jövedelem a semiből az valami, de majdnem semmi , hisz kőműves melóval 2-3 nap alatt meg lehet keresni amit interneten 2 éve ügyködés

megéri ?

2010. febr. 8. 12:41
 5/5 anonim válasza:

nemrég dobtam össze egy fórumot , kiraktam rá google hirdetést , már csak életet kellene lehelni a fórumba :

[link] ... van pár weblaptervezési trükk leírás , de vegyesen mindenről lehet rajta fórumozni

2010. febr. 8. 12:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!