Vannak itt olyanok, akik ThemeForest-en vagy CodeCanyon-on keresnek pénzt, esetleg abból élnek?
Itt sok hülyeség hangzott el :D
Nem feltétlen csak cégek sablonoznak és nem csak külföldiek. Én magánszemélyként vagyok jelen a ThemeForesten és ismerek pár magyar srácot, aki még dolgozik rá. Van egy halom magyar, akiről nem is gondolnád, pl ThemePunch, akinek a Revolution Slidert köszönhetjük. Bőven túl van a száz milliós bevételen. Van aki fizetéskiegészítésnek és van, aki meg is gazdagodott vele.
Sok a technikai elvárás, emiatt beindul a magyar reflex, ohhh hát ez nehéz, meg melós akkor hagyjuk. Meekülünk a kihívások elől. A pénzt nem adják ingyen!
Az okoskodóknak mondom lehet úgy is élni, hogy bejársz melóba, fix fizú és rabszolgaélet. Vagy annyit keresel picit több munkával, amivel el vagy életed végéig. Példának okáér egy halom WP sablon hoz heti 100 ezer forint jövedelmet, adózva. Direkt írtam rá crawlert, hogy ne állítsak valótlan. (Ez alapján döntöm el, milyen kategóriában érdemes dolgoznom.) Nem egy sablon érte el 1-2 év alatt a 100 milliós profitot, nyilván forintra átszámolva.
Ez csak siránkozás, hogy nem lehet meg mindenféle kifogás keresés. A többit is emberek alkották és emberek bírálják el. Rajtad áll mit szeretnél elérni és, hogy teszel-e is érte. Itt a legtöbben csak sírni és rosszindulatú, zárkózott hozzállású kommentet képes írni.
Egy cikk pl az Avada nevű sablonról, ezek után lehet matekolni, hogy megéri-e, vagy sem:
Az Avada igazából egy mindent tudó framework, amit Redux frameworkkel hoztak létre. Akit mélyebben érdekel elég kiindulási alapot adtam.
Itt pedig egy élő, magyar humanoid részletes élménybeszámolója, hogy hogyan készült el egy ilyen projekt és mikre kell odafigyelni:
Ezt a projektjék valóban nem fogadták el, de ne egyből ezzel védekezzetek. Magam részéről én egy indonéz sráccal tudtam megegyezni. Ő készíti a PSD-t, ada a licenszt és egy fix díjért cserébe feltölthetem a HTML és WP verziókat. Ezt bármelyik ember meg tudja tenni, ha nem adja fel egy fél óra alatt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!