Milyen a blogom?
Szerintetek milyen, ha tetszik, írd le legyszi, hogy miert, ha nem akkor azt, hogy miert nem, mert abból tanulhatok, es kijavithatom a hibákat :)
Köszi :)
Na jó, leírom:
Ez szar. Nem is szar, hanem fos.
Navigáció az nincs. De ami van, az is rossz, fölösleges, vacak. Az embernek fogalma sincs arról hogy éppen hol tartózkodik az oldalon belül.
A fejlécben a kép életlen.
A szöveg el van csúszva a háttérszínhez képest, ezért rálóg egy sötétebb sávra. Ronda és olvashatatlan.
Úgy az egész oldal ronda. Az más kérdés hogy kinek tetszik ez a színvilág, az inkább ízlés kérdése.
Mivel a téma a weblapkészítés, a tartalomról nem is írnék semmit, bár ezzel elég sokat elárultam.
Gondoltam, hogy mindenki negatív kritikát fog mondani. Ez ugyanis nagyon jellemző a magyar emberekre! :-)
Én megnéztem a blogodat, megnéztem az "internetes verziót" is.
"Blogger"-használatával eléggé korlátozódnak a lehetőségek, ami a lap kinézetére vonatkozik, max képeket rakhatsz rá, vagy videókat szúrhatsz be, stb.
Itt tehát nem is abból a szempontból kell nézni, hogy hogyan van "leprogramozva", hiszen itt nem kell programozni, csak szöveget szerkeszteni...
Tehát ha Te tényleg egy 5-dikes kiscsaj vagy és szerelmi örömeidet vagy bánataidat írod le egy elektronikus naplóban és ez neked jó, akkor fantasztikus, hogy az érzéseidet ilyen nyílt őszinteséggel fel mered vállalni.
Az meg, hogy kinek tetszenek az érzéseid, nos ez megint csak emberfüggő!
"Utolsónak kösz" Pff... Dicsérd, aki téged szintúgy. Nem jó, egyszerűen nem jó, kifejezetten rossz. Nem tetszik. Az ahogy fogalmazol, az a sok smile, meg hangulatjel, meg az a sok szörnyű helyesírási hiba. A blog tartalma teljesen áttekinthetetlen. Javítgass még rajta, de csak ha élvezed az egészet, hanem meg hagyd az egészet, mert semmi értelme.
Szép napot!
Mar többször is atnezem es "szörnyű helyesírási hibák" nem voltak benne!!!!
Írj példákat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!