Milyen a blogom?
Sziasztok!
Nem, nem blogspot és hasonlók, hanem tárhely + wordpress.
Nem, nem saját téma, hanem internetről letöltött, amit hamarosan lemagyarítok!
Építő kritikákat várok! :)
Link: [link]
Köszönöm: Bálint!
Kinézet, tartalom.
Igaz még tartalom nincs sok rajta, de tervezek vlogot, és különböző tartalmakat is még. :D
> "9 osztály, nap mint nap"
9 osztályba jársz? És mikor alszol? :D Viccet félretéve a sorszámnevek után illene pontot tenni.
És megint hihetetlen, de neked is le kell írnom, hogy írásjelek után szóközt teszünk... mondjuk valahol már tettél, de nem mindenhol. A nyitó zárójel elé is tehetnél és nem ragad össze a szöveg egy maszlaggá.
Másik tanácsom az, hogy mielőtt publikálsz valamit, nézd át, nincs-e benne hiba, elgépelés - tudod, mint mielőtt beadsz egy dolgozatot.
A helyesírásra is ügyelj.
A design szerintem jó, bár a menü még nem mutatta meg magát. 70 bejegyzésnél és több kategóriánál/címkénél jobban fog látszódni, mennyire használható.
Megnéztem a külalakot, elolvastam a tartalmat.
Nos tök jó, hogy valaki próbálkozik valami értelmes dologgal is elfoglalni magát. Az más kérdés, hogy kinek mi az értelmes.
A Wordpress, meg Joomla, meg Drupal, meg phpBB, meg hasonlókat nem nevezném programozásnak... ...egyrészt, mert a weboldalak alapja a HTML (+CSS), ami meg csak egy leíró nyelv... ...a PHP-re már rá lehet fogni, hogy programozási nyelv, mert tartalmazhat szekvenciákat, iterációkat és szelekciókat...
Tehát a Wordpress meg ezek, tulajdonképpen egyfajta tartalomszerkesztők.
A design ahogyan előttem is mondták egyszerű, de néha az többet ér bármilyen csili-vili hebehurgya animációknál... ...főleg g-portálos lapokon láttam oltári idegesítő oldalakat, némelyiknek a háttérképe volt mozgó GIF... :-)
A tartalom egy tipikusan érzelemmel túlfűtött gyerek megnyilvánulásai, aki lázad a szociális beilleszkedés ellen... :-)
Nincs ezzel semmi baj, a lényeg azon van, hogyha kitűzöl egy célt magadelé, akkor azt ne add fel, mégha mások azt is tanácsolják... ...nos így válnak valóra az álmok! :-)
Nem is azt értettem a webfejlesztés alatt, hogy feltudom telepíteni a Wordpresst, hanem tényleg weboldalakat készítek localhoston, belépés,regisztráció,profil html+css+php+javascript-tel :)
Egyébként köszönöm, akkor keresek másik témát.
Ment a zöld kéz! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!