Wordpress hozzaertok - hogy tudom kozvetlenul szerkeszteni az html forraskodot?
Figyelt kérdés
Szeretnek 11 kepet feltenni az oldalamra, de egy meghatarozott elrendezes szerint. A html szerkeszteshez ertek, tehat gondoltam inline/block-os divekkel egymasbaagyazva megcsinalnam, de nem talalom hol tudok kozvetlenul belenyulni a kodba. Illetve jo lenne ha utana az admin feluleten tudnam a kepeket feltolteni, plusz a kepekre kattintva egy hiperlink is lenne (amit szinten az admin feluletrol szeretnek beirni)2014. nov. 14. 10:29
1/3 anonim válasza:
ftp
wp-content/themes/templatedneve/hajrá
2/3 anonim válasza:
wordpress.com vagy saját oldal? mert az előző nem biztos hogy engedi
3/3 A kérdező kommentje:
Igazabol egy wordpressen keresztul csinalt oldal, egy ismeros csinalta, es abba kellene nekem ezeket belepakolni, de igy eleg nehez hogy csak a WP felulethez ferek hozza es nem tudom magukat a fileokat irkalni.
2014. nov. 18. 16:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!