Ultraweb-hez hasonló ingyenes oldal létezik, ami nincs teli reklámokkal?
okhost.eu :-)
csak már egy ideje regisztrálni nem lehet. :-D
miért kellene neked ilyen tárhely amin nincs reklám?
ha nem feltétlen kell ingyen, vannak olcsók amin nincsenek reklémok, és kisebb oldalakhoz elég.
#1:
a 000webhost lehet hogy ingyenes, de minden kattintáskor egy reklám ugrik fel... Tapasztalatokat kértem, nem LMGTFY -kat... Ingyenesnek ingyenes, de nem jobb egy fokkal se, mint az UW...
#3:
Egy egyszeri alkalommal kellene bemutatnom egy weboldalt olyan helyen, ahol nincs AdBlock telepítve, nem állandó weboldalhoz kell. :)
#1 vagyok
> #1: a 000webhost lehet hogy ingyenes, de minden kattintáskor egy reklám ugrik fel... Tapasztalatokat kértem, nem LMGTFY -kat... Ingyenesnek ingyenes, de nem jobb egy fokkal se, mint az UW...
Tapasztalatból írtam a 000webhost-ot. Ha nem lettem volna náluk, csak a Google javaslatot írtam volna. Amikor én voltam ott, nem volt 1 pixelnyi reklám sem rajta.
ininet.hu (ingyen tárhely)
hostinger.hu (teljesen reklámmentes, a legtöbb szolgáltatást adja ingyen jelenleg Mo.-n)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!