Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Van itt olyan ember, aki meg...

Van itt olyan ember, aki meg tud élni a weblapkészítésből?

Figyelt kérdés
Egyre több a kontár hülye, aki megtanult 5 parancsot és azt hiszi, hogy érti, amit csinál és mindent tud. Szerintetek?
2014. okt. 18. 01:57
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Az objektív válaszokat köszönöm. Az okoskodó tódor 72%-os csodabogár meg gyakorolja még a beszólásokat, mert ez nagyon vérszegény.
2014. okt. 20. 21:43
 12/17 anonim ***** válasza:
Csak szólok, 2. és 9. válaszoló voltam, a 10. nem én vagyok - ettől függetlenül egyet értek vele.
2014. okt. 20. 22:12
 13/17 anonim ***** válasza:
Melyik 72%-osra gondolsz? Mert van legalább 2. (csak hogy tudjuk hogy kinek kell gyakorolnia)
2014. okt. 20. 22:13
 14/17 A kérdező kommentje:
Az összes 72%-osnak: irány gyakorolni!!!!
2014. okt. 20. 23:06
 15/17 anonim ***** válasza:

Azért neked is irány... ha ezt szeretnéd csinálni. ;-)

Ugyan is a programozási szakma akár web vagy natív, nem olyan mint az asztalos, hogy egyszer megtanulod és kész.

Folyamatosan fejlődik, bővül, átalakul, így a saját tudásodat is folyamatosan bővíteni, tágítani, vagy épp az új trendeknek megfelelően átformálni.

pl. amióta webezek a php -ban olyan mély változások voltak, amik mikor elkezdtem újdonságnak számított, mára pedig teljesen kivonták, átformálták.

2014. okt. 21. 06:00
 16/17 Drone007 ***** válasza:

Az alacsony % nem feltétlenül azt jelenti, hogy nem ért hozzá, lehet hogy csak szar a stílusa, és emiatt pontozzák le. Persze ennek az ellenkezője is igaz lehet, egyszóval itt a gyk-n a százalék nem releváns.

Néha nekem is eldurran az agyam, amikor az idióta webtákerek próbálnak kioktatni, és akkor ugye kapom a negatívokat rendesen. Nem mintha érdekelne :)

2014. okt. 22. 13:17
 17/17 anonim ***** válasza:
50%
#16 Itt a százalékkal a kérdező csak a személyt akarta beazonosítani, nem hiszem hogy ezzel az érték magas vagy alacsony voltára célzott volna.
2014. okt. 22. 13:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!