Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Valaki tud látogatottság mérő...

Valaki tud látogatottság mérő növelése kódot vagy valamit?

Figyelt kérdés
Fölleg gportálra érdekell,mert van egy két oldal akik valamivel növelik,mert 2 óra alatt lehetetlen több mint ezer látogatóra szert tenni.Nekem is kell...Ha valaki tud ezügyben valamit segítsen.
2010. jan. 24. 01:09
 1/8 anonim ***** válasza:

nincs ilyen:D , maximum a weboldalon nézed , az egy script, azt lehet manipulálni.

de ha gportálos statisztikát, azt nem lehet.

2010. jan. 24. 01:50
 2/8 anonim ***** válasza:

kapsz érte valami pénzt ha több lesz a látogatód?

fejenként 10 forint? Ha nem akkor mi francnak a kamu látogató?

2010. jan. 24. 12:40
 3/8 anonim válasza:
simán lehetséges, uyganis ha megnézed az országos listát van olyna weboldal aminek egy nap van 60 ezer látogatója is.. És még ez sem áll az első helyen...
2010. jan. 24. 18:06
 4/8 A kérdező kommentje:

Nem izgat,csak tök jó annak aki kint van az ajánlóban,és ha belegondoltok tök rossz mert annak így csak még jobban növelik,ahelyett hogy olyat raknának ki akinek kevesebb a látogató.Nekem napi 60,70 vagy esetenként 100on felül van a látogatottságom.De valakinek 10ezrek...hmmm

No mind1:)

2010. jan. 29. 11:45
 5/8 anonim ***** válasza:

Nem akarlak elkeseríteni, de valószinüleg akinek napi

10 000 látogatója van az biztos letett valamit az asztalra, úgyértem olyan honlap ami érdekli az embereket.

Mert nem az egyedi látogatókat kell megfogni hanem a visszatérőket.

Mert ha valaki megnéz egy weboldalt mert toplistában van és nem tetszik neki akkor többet nem fogja megnézni.

Viszont ha tetszik neki akkor állandóan vissza fog járni.

2010. jan. 30. 08:39
 6/8 A kérdező kommentje:
Az általam említett oldal,szerintem senkit sem érdekel mert halál rossz,és mégcsak a dizájn sem szép.Összedobott valami.Ezzel szemben az enyém tök egyedi.Ilyen témával foglalkozó oldalt még külföldiek között sem találsz.És állításom szerint ezerszer többet leraktam érte az asztalra.Éjjel nappal html...Szerintem ez kamu hogy annak azért van sok mert sok a látogatója,hát fenét!
2010. jan. 30. 08:50
 7/8 anonim ***** válasza:

nos ha szabad megkérdezni :D linkelnéd a két oldalt? csak kiváncsiságból

amugy meg belenyugothatsz hogy ha gportálos vagy mlapos oldala van egy akárki nem tudja manipulálni hogy napi 60000 látogató legyen

még ha 10,000 forintosokat osztogatná aki rákatt az oldalra.

hidd el egy nap alatt nem tud semmivel ennyi látogatottságot elérni, persze ha tényleg jo az oldal és már nagyon rég h üzemel és van amiért az ember vissza jár napi 4-5 szer.

De!! Aki érti a programozást profin, nos az megtudja csinálni, mert ezek a gportálos, mlapos számlálok LETÖLTÉS SZÁMLÁLOK, ahányszor rákatt az oldalra annyivval növekedik a látogatottsága,

na itt ugrik a majom a vizbe

mert scriptel meglehet csinálni hogy egy perc alatt akár 100 szor is lekérje az oldalt, tehát annyi mintha egy perc alatt 100 szor rá lépnél az oldalra, igy 100 al növekedik a látogatotság,

ezt esetleg meglehet csinálni, de oda ész kell :p

2010. jan. 30. 20:52
 8/8 anonim ***** válasza:

Tudom, hogy már nem mai a kérdés, de hátha valakit érdekelne még a téma. :)

Valóban igaz, amit fentebb leírtak, de! Csak a Mlap-ra és az EOldalra. A GPortálnál igazából ez pont, hogy nem így van, ami miatt sokan nagyon is bánkódnak.

A GP-n sajnálatos módon a látogatókat nem úgy számolja, hogy laplekérés, hanem IP cím alapján (ha jól tudom, már 2010-ben is így volt).

No már most, azért egy ember általában egy gépen szokott, állandó internettel böngészgetni. Így hiába kattint rá 50x egy adott GP-s oldalra, akkor is csak egynek fogja érzékelni. Ezt nyugodtan kipróbálhatja bárki, én magam is kísérletezgettem vele.

Ellenben az EOldalon és a MLapon tényleg semmi más dolga nincs az embernek, mint annyiszor megnyitni az oldalt, ahány látogatót szeretne. (szintén tesztelve)

Mielőtt bárki mondaná, hogy időközben más is feltévedt az oldalra: nem, hiszen a két oldalt direkt ezért hoztam létre, hogy megnézhessem, hogy is működik ez.

2017. okt. 4. 21:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!