Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Miért hazudik az eoldal...

Miért hazudik az eoldal látogatottság számlálója?

Figyelt kérdés
Az eoldal számlálója azt mutatja hogy napi 60-70-en járnak naponta az oldalamon. Ez nekem gyanús volt mivel még csak pár hónapja nyílt ezért beillesztettem egy kűlső számlálót ami napi 6-7 látogatót mutat (valószínű ez az igaz) Az lenne a kérdésem hogy mért van ez?
2010. aug. 2. 15:22
 1/3 Jovanny ***** válasza:
Ha ezrek lennének, akkor lenne 5letem, de így nincs. Ha több lenne, akkor pl. a www.valami.try.hu-nál nem az egész címet figyelné, hanem csak a végét (try.hu) aminek nagyobb a látogatottsága. De így nem igaz Rád.
2010. aug. 2. 15:29
 2/3 anonim válasza:

azért mert az egész weblapszerkeztőség rossz.

ezért az ucoz.com

az jó!

2010. aug. 2. 18:50
 3/3 anonim ***** válasza:

Több okból. Egyrészt ziher, hogy bennevan, hogy ha többet mutat, többet jársz az oldalukra, jobbna karbantartod a sajátodat.

Másrészt a látogatottság számlálás közel sem olyan egyszerű, mint ahogyan az elméletben tűnik, és nincsen rá egy standard sem, hogy "így kell megszámolni őket". Gyakorlatilag minden módszer amivel számlálható, hogy hányan nézték meg az oldalt átverhető, megkerülhető, éppen ezért ki ilyen, ki olyan megoldást dolgozott ki rá. Éppen ezért lehet, hogy az egyik stat szerint kétszer-ötször annyian nézték meg az oldalad, mint egy másik szerint.

2010. aug. 7. 19:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!