Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » A videotanfolyam pont hu-s...

Misi77 kérdése:

A videotanfolyam pont hu-s weblapkészítő 14 órás video mennyire jó és teljes tudást ad?

Figyelt kérdés
Megéri a 7 ezer Ft-ot a DVD? Valakinek van tapasztalata?

2014. okt. 13. 00:07
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
semmit nem ad amit ne tudnál ingyen is összeszedni netről
2014. okt. 13. 00:16
 2/8 Drone007 ***** válasza:

Ha ennyire pénzt akarsz kidobálni az ablakon, akkor inkább valami segélyszervezetet támogass, annak értelme is van.

Távoktatásba tanítani a "weblapkészítést" elvélt ötlet. Több az infó a neten, semhogy egy dvd-re ráférne, és ráadásul az még ingyen is van (+ netszámla, de azt úgyis fizetsz).

Alapvetően a [link] oldalt szokás ajánlani a weblapkészítés elsajátításához. Ha nincs angol tudásod, a tutorialokon, példákon keresztül akkor is meg tudsz tanulni bármit.

Egyéb kifogás és nyafogás esetén vedd meg a fent ajánlott dvd-t. Előrébb nem leszel, de legalább lesz indokod, hogy miért nem tudsz semmit.

2014. okt. 14. 09:25
 3/8 anonim ***** válasza:
nem éri meg megvenni, mert a youtube-on is van már tengernyi tutorial magyarul
2014. okt. 15. 19:08
 4/8 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek a választ! :)
2014. okt. 16. 00:47
 5/8 anonim ***** válasza:

#3-as vagyok

milyen témában szerettél volna dvd-t venni tőlük?

2014. okt. 16. 11:55
 6/8 A kérdező kommentje:
Egy egyszerű, statikus weblapot szeretnék magamnak csinálni, mert elegem van, hogy zsarol az, akivel csináltattam eddig a lapomat, nem működött így sem tökéletesen, most meg elvesztette a biztonsági mentést, így el akarja kérni újra az árát, hogy megcsinálja azt, amim volt... :) Gondoltam elkezdem tanulni, hátha valahogy tudok csinálni elfogadható lapot saját magam.
2014. okt. 17. 00:50
 7/8 anonim ***** válasza:

#5-ös vagyok

egyszerű statikus oldalakhoz nézd meg Cyrex (cyrex.hu) videóit

ha kicsit tovább is szeretnél menni, akkor pedig ezeket: https://www.youtube.com/user/SuperVAdmin/videos

sok sikert

2014. okt. 17. 19:06
 8/8 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszi! :)
2014. okt. 18. 01:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!