Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Megnéznétek a weboldalamat?

Naruto shippuuden kérdése:

Megnéznétek a weboldalamat?

Figyelt kérdés
véleményeket kérek [link]

2014. okt. 11. 19:34
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
jah túdom hogy még sok mindent még csinálnom kell rajta ,
2014. okt. 12. 13:49
 12/19 anonim ***** válasza:
Kicsit igénytelen, de jó próbálkozás
2014. okt. 13. 20:50
 13/19 Drone007 ***** válasza:

Ha tudod, hogy sok mindent kell még rajta csinálni, akkor miért mutogatod?

Ez kb olyan, mintha valaki csinálna egy autót, de karosszéria helyett faleceket szögelne a vázra, a szélvédő meg egy beragasztott műanyagfólia lenne, ami ráadásul itt-ott ki van szakadva, és tiszta kosz. Ezután kitolja az utcára, és büszkén mutogatja.

Ha az eredeti sablont meghagytad volna, esetleg más színekkel, a bejegyzéseket normálisan írtad volna be, és nem ötven féle betűtípussal, már akkor is jobban nézne ki, mint ezekkel a nagyon elbénázott képekkel, és objektumfeliratokkal. Talán próbáld meg ezt a gportálon, ott legalább nem lógsz ki a sorból.

2014. okt. 14. 09:16
 14/19 anonim ***** válasza:
finoman szólva siralmas...
2014. okt. 15. 19:16
 15/19 anonim válasza:

kezdjük a háttérnél. igen tényleg rossz, de megbocsátható, ha átalakítod, és egyenlőre ez a legkisebb hiba.

a bal oldali menün lehet látni a "katt ide" feliratos csigavonalas képet, amire ha rákkattintassz a legújabb naruto részt hozza ki. érdekes, hogy ezt az ikon képet az egyik legnépszerűbb naruto honlap oldalmenüjében is megtalálható. (naruto.atw.hu) pontosan ugyanez a kép!!

aztán. az oldalmenün van még is dolgozni. a képek kilógnak a sávból, "button 04" meg "button 09" feliratok vannak a menücímek helyet.

aztán az egész honlap teljesen átláthatatlan káosz.

DE itt jön a lehető legnagyobb hiba: tele van óriási helyesírási hibákkal! idézem a holnapról:

"animé-k katt a linkre és indúl az animés sororzat"

magyar ez egyáltalán???!! azt még megérteném ha egy szót elgépeltél volna, de hogy teljesen értelmezhetetlen, nem is magyarnak tűnő mondatok hogy hoztál össze, hát az valami megbocsáthatatlan! na meg ugye a lap alján lévő össze nem függő címek vagy nem is tudom mik..

de ezek ellenére is BIZTATLAK, mert ha ezeket kijavítod, egy király honlapot is vezethetsz! :)

2014. okt. 15. 22:04
 16/19 anonim válasza:
utolsó vagyok: még hozzátenném, hogy azért is támogatlak, mert már nekem is volt több honlapom is és tudom hogy milyen nehéz elindulni, de ha egyszer elkezdesz utánaolvasgatni, akkor hamar belejössz és menni fog! :)
2014. okt. 15. 22:07
 17/19 A kérdező kommentje:
kösz
2014. okt. 15. 23:50
 18/19 anonim válasza:

szerintem nem rossz csak ott a menünél a fehér betű valahogy nem túl jó, össze vannak nyomorítva a betűk vagy válts színt vagy tedd egy kicsit széjjelebb a betűket egymástól

UI.: sok szerencsét az oldalhoz

2014. okt. 16. 19:55
 19/19 anonim válasza:
anime anime animeeeeee <3 egyik kedvenc oldalam :D
2014. okt. 28. 15:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!