Ajánlanátok nekem céget aki viszonylag olcsón, de jó minőségben készít weboldalt?
Tehát nem szükséges hozzá agy, csupán annyi, hogy egy ingyenes weboldalmotort letölts, majd kb. 5 perc alatt feltelepíts.
Ezért elkérsz húszezer forintot? Igaza van a második válaszolónak, ez a VérPistike és Netcigányság kombó.
Valóban! Megnézem te mikor csinálsz meg egy tisztességes weblapot öt perc alatt. Nem a weblapmotort feltelepíteni idő, hanem a szerkezetét létrehozni, az anyagot feltölteni és a template-t elkészíteni. + a külön kívánságokhoz a komponenseket is telepíteni. Ha olyan egyszerű és gyors miért nem ajánlod fel olcsóbban az elkészítést, elvégre ez volt a kérdés.
De tudod mit érezd csak magad nagyfiúnak az ilyen beszólásoktól (csak ne hívj Pistikének mivel nem vagyok férfi.)
nincs szükség hitegetésre.
Tudod egy igazi megrendelő az egyedi profi munkát kedveli, nem pedig azt amit ingyen le lehet ölteni és tömegszámban létezik.
Belőled még süt a kisebbségi komplexus, mert, hogy mi a "nagyképű programozók":)
Természetesen lesz olyan vevő aki 20.000 egész HUF-ért akar lapot csináltatni, ők találnak általában béna kezdő tapasztalatlan embereket ala Pistikék, vagy legyen akkor ala Nórikák, Ágikák, stb hogy nemfüggetlen legyen.
Noh mind1, az ilyen 20.000Ft-os megrendeléseket meghagyom neked és ugyan köpködni fogom magam a tükörbe a nagyképűségem miatt, de azért a százezres munkákat felveszem majd én:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!