Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Ajánlanátok nekem céget aki...

Ajánlanátok nekem céget aki viszonylag olcsón, de jó minőségben készít weboldalt?

Figyelt kérdés
Budapesten érdekelne
2010. jan. 20. 17:50
 1/9 anonim ***** válasza:
Én 20000 ft-ért csinálom + ha kell a tárhely és a domain díja (megoldható ingyenesen is, de az nem olyan igényes) Viszont vidéki vagyok. Ha érdekel szólj, küldök referenciamunkákat.
2010. jan. 20. 20:22
 2/9 anonim ***** válasza:
20.000 Ft de azt sem tudod, hogy milyen lap. pff téged hívunk a szakmában "Pistikének". isten óvja azt aki veled kezd.
2010. jan. 20. 23:12
 3/9 anonim ***** válasza:
Kikérem magamnak, hogy anélkül állíts valamit is, hogy láttál volna egy munkámat is. A weblap pedig azért ilyen olcsó mert a joomlával dolgozom, tehát nem szükséges programozni.
2010. jan. 21. 13:22
 4/9 anonim ***** válasza:
több kérdésem nincs is:)
2010. jan. 21. 13:24
 5/9 anonim ***** válasza:

Tehát nem szükséges hozzá agy, csupán annyi, hogy egy ingyenes weboldalmotort letölts, majd kb. 5 perc alatt feltelepíts.

Ezért elkérsz húszezer forintot? Igaza van a második válaszolónak, ez a VérPistike és Netcigányság kombó.

2010. jan. 21. 19:46
 6/9 anonim ***** válasza:

Valóban! Megnézem te mikor csinálsz meg egy tisztességes weblapot öt perc alatt. Nem a weblapmotort feltelepíteni idő, hanem a szerkezetét létrehozni, az anyagot feltölteni és a template-t elkészíteni. + a külön kívánságokhoz a komponenseket is telepíteni. Ha olyan egyszerű és gyors miért nem ajánlod fel olcsóbban az elkészítést, elvégre ez volt a kérdés.

De tudod mit érezd csak magad nagyfiúnak az ilyen beszólásoktól (csak ne hívj Pistikének mivel nem vagyok férfi.)

2010. jan. 21. 22:11
 7/9 anonim ***** válasza:
csak úgy süt belőled az amtőrség és a tapasztalatlanság:)
2010. jan. 21. 22:54
 8/9 anonim ***** válasza:
Tudod mit. Ezt a vitát lezártnak tekintem. A T. vevők meg eldöntik, hogy normális áron kell, vagy egy nagyképű programozónak fizetnek százezreket, ami azért annyival nem lesz jobb. Főleg, hogy tapasztalataim szerint a legtöbb ember nem igényel olyan dolgokat amit ezek a rendszerek ne tudnának. De hitessétek csak őket nyugodtan.
2010. jan. 21. 23:20
 9/9 anonim ***** válasza:

nincs szükség hitegetésre.

Tudod egy igazi megrendelő az egyedi profi munkát kedveli, nem pedig azt amit ingyen le lehet ölteni és tömegszámban létezik.

Belőled még süt a kisebbségi komplexus, mert, hogy mi a "nagyképű programozók":)

Természetesen lesz olyan vevő aki 20.000 egész HUF-ért akar lapot csináltatni, ők találnak általában béna kezdő tapasztalatlan embereket ala Pistikék, vagy legyen akkor ala Nórikák, Ágikák, stb hogy nemfüggetlen legyen.

Noh mind1, az ilyen 20.000Ft-os megrendeléseket meghagyom neked és ugyan köpködni fogom magam a tükörbe a nagyképűségem miatt, de azért a százezres munkákat felveszem majd én:)

2010. jan. 21. 23:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!