SOS.! Hogyan lehet tumblr-re zenet rakni?
Figyelt kérdés
Annyiszor probaltam mar mindent csinalni h szoljon a zene mikor megynitom az oldalamat de nem megy már probáltam [link] ezen a honlapon de ez nem mukodik kerlek segitsetek!!!#Tumblr #zene.weblap
2014. aug. 22. 19:30
1/7 anonim válasza:
[link] ezen az oldalon meg tudod csinálni. először válaszd ki a színt, aztán linkeld be a zenéket, a következő "fülnél" be tudod állítani, a zene hangerejét stb... Ha kész vagy kattints a DONE -ra. Kimásolod, tumblin menj arra, hogy customize, itt az edit html és a végén a </body> álá beilleszted. Remélem tudtam segíteni :D
2/7 anonim válasza:
jajj ne haragudj, nem olvastam el amit alá írtál :/
ezt be lehet állítani a 3. fülnél a configure settig-nél az autoplayt kipipálod és akkor elméletileg szólni fog. :D
4/7 anonim válasza:
jajj megvan :) köszönöm én is a segítséged:)
6/7 Doroti Mezo válasza:
segitsetek pls :( egyszeruen nem mukodik. bemasoltam a customize - be de nem adja ki a tumblimon pedig mar megcsinaltam mindent amit kelett. es NEEEM MUKODIK !!!!!!! akarki!!!! pls csak segitsetek.
7/7 anonim válasza:
én meg nem találom a "costumize"-t..valaki írja le érthetően hol van:oo
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!