Milyen címet adnátok egy honlapnak, ami ezekről a témákról szól?
Köszönöm a válaszokat.
Na, ez érdekes. 2 weblapom van, egy új, a másik már több mint egy éves, nem csicsás, egyedi, rengeteget dolgoztam vele és eredményes is, kétszáz mit tudom én hány regisztrált felhasználó van. Amúgy meg attól, hogy nem bírom elnevezni az új oldalam, még nincs világvége. Ahelyett hogy paraszt módon leszólnátok, inkább adjatok ötleteket, ha meg nincs, húzzatok a francba. Pont.
...
Az eddigi legjobb a world of culture.
#Asker: 200 regisztrált tag naponta? Addig ne dicsekedj vele, mert onnantól hívják látogatottnak.
Addig nyugodj bele, hogy nem tudsz nevet adni, ami pedig fantáziahiány - tehát nem vagy jó developer. Kész - ez van. Nincs mentség, másik weboldal.
Cultures From Arount The World - catw.hu
Megvan a név már, de nem ez lesz.
Nem naponta, de azért megközelíti. Örülök, hogy olyan unalmas az életed, hogy másokba kötsz bele teljesen oktalanul, azért, mert valamiben elakadtak. Nem tudtam kitalálni, mi legyen az oldalam neve, úristen, égessetek el. Nem érdekel, mit mondasz, ki vagy, mid van, mit csinálsz, én csak egyet tudok, mégpedig hogy szánalmas vagy. Mehetsz haza anyuci ölébe, ő majd lelket önt beléd, hogy aztán másokat is feldühíts. Üdv.
Imádom a webtákerek ilyen hozzászólásait. Abból indulnak ki, hogy a kritika csak trollság, az önérzetük miatt nem fogadják el, miben rosszak - hát eldöntik, nekik van igazuk. Aztán elkezdenek fantáziálni, és kész is a teljesen értelmetlen vita.
Összesen 200 regisztrált tag - de naponta megközelíti a regisztrálások száma ezt az értéket. Még hazudik is.
//Vagy 1 napja van meg?
Ha pedig megvan a cím - örülünk.
Azonban megjegyzendő, hogy laza egy hét kellett hozzá. Ha ilyen produktivitással dolgoznék én is, valószínűleg már régóta kirúgtak volna.
Tényleg, ha egy név kitalálásához egy hét kell, az erős fantáziahiány, egy bloghoz pedig - már csak a megfogalmazásmód, képek miatt is - arra van csak igazán nagy szükség. Ezek után el tudom képzelni az irományaid.
//Miért van az, hogy minden random ember valami blogot akar írni, amitől ő most író lesz, és miért van az, hogy minden kezdő programmer játékot akar írni? Tényleg ennyire beszűkült volna az emberek látóköre?
"másik már több mint egy éves, nem csicsás, egyedi, rengeteget dolgoztam vele és eredményes is, kétszáz mit tudom én hány regisztrált felhasználó van." - hujjuj. :D
Szóval 200. És meg tudnád mutatni ezt az oldalad?
/*Naponta 3/4 regisztráló user vs. "megközelítően kétszáz" LOL*/
Atyaúristen, de szörnyen néznek ki ezek, beleolvasni már nem mertem, mert a végén még értékelnem kéne, ami elég nehéz értékelhetetlen munkáknál.
És persze, ha hazudik az ember, aztán azt hiszi, hogy ettől menő lett, majd rájön, hogy nem, akkor legjobban teszi, ha hallgat. Vagy esetleg még jobban teszi, ha nem látogatja meg többet ezt az oldalt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!