Segítség! Valaki meg írná, hogy hogyan illesszek be webnode weboldalamra egy ''tetszik <<>> elmegy <<>> nem tetszik'' szavazót, mint pl. : www.demotivalo. Net/ - nél a képek alatt?
Csinálsz egy táblát, mondjuk ertekeles néven és ott ezeket a mezőket adod hozzá:
<--
Id
tetszik
elmegy
nemtetszik
fileid
-->
Mejd generálsz valami ilyesmi linkeket:
Tetszik --> like.php?id=5
Elmegy --> elmegy.php?id=5
Nem tetszik --> dislike.php?id=5
Ezekbe adsz egy parancsot, hogy adja hozzá +1-et az adotthoz illetve a FileId-t.
Ha nem megy írj! Akkor megpróbálok összehozni valamit, mert én már egy Tetszikelést csináltam a lapomra a képekhez, de ilyen, hogy tetszik vagy elmegy nem!
Remélem tudtam tanácsot adni! :)
És egy kis reklám:
Igen ezt akartam mondani, hogy ha nem értesz a HTML-hez és társaihoz akkor valoszínű, hogy valami Blog.hu-n csinálsz weblapot.
Ha ilyet akarsz ezt meg kell tanulni.
Mert ehhez kell ugye HTML, PHP, MySQL illetve a CSS is, hogy jól nézzen ki!
Üdv!
Ezt nem lehet igazából pontosan leírni, mert értened kell hozzá, és akkor tudunk instrukciót adni.
Egyébként egyszerű a feladat, csinálsz egy mysql táblát, aminek 3 mezője van: id, felhasználó,és hogy melyikre nyomott. Ehhez kell egy PHP feldolgozó,ami beküldi ennek, hogy mit nyomott,és így tovább... Ennél többet nem tudunk segíteni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!