Szerintetek ez normális egy internetszolgáltatónál?
Sokadik alkalommal tapasztalom, hogy nem tudok a honlapom admin felületén dolgozni, és a honlap el sem kezd betöltődni, vagy nagyon lassan válaszol a beírt internetcímre. Ez mindennapos munkák során havi egy-két alkalommal megismétlődik.
A szolgáltató szerint túl sok a látogató, egyszerre 5-10 személy gondot okoz, ami szerintem igen csekély szám.
Legutóbb egy nap alatt:
------------------------
Munkamenetek száma: 185
Oldal/munkamenet: 6.5
Oldalmegtekintések: 1235
Csináltam egy honlap sebesség mérést: [link]
A tárhely szolgáltatásért évi 3.5e Ft -ot fizetek. Ez ennyire alap csomag lenne és nem bírna többet?
"A tárhely szolgáltatásért évi 3.5e Ft -ot fizetek. "
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDdd
Évi 15 körül vannak a valodi tarhely csomagok... 3ert nemtom mire szamitasz :D
Ha jól sejtem newhosting.hu -nál vagy.
több mint 15 ezer weboldal üzemel egy szerverén, sok kis optimalizálatlan Joomla, WP és egyéb ingyenes CMS -ek.
A mennyiség legyőzi a szerver erő forrást.
De hát óccó, csak így tudják kihozni az árból.
~1000Ft/év egy .hu domain, a maradék nettója pedig jut 1 évre a szerver üzemeltetésére, a hardver cserére ha meghibásodik, a rendszer gazda, és adminisztratív munkatársra fizetésére, a céges adózásra...
+ nem ismert az oldalad, lehet a te oldalad sincs megfelelőn optimalizálva egy ilyen terhelt rendszerhez.
Huh.. meg ott előszeretettel ajánlják a Joomla -t és WordPress -t, amit ha használnak is meg is van a lassú oldalak oka.
(Én ha indítanék tárhely szolgáltatást, tiltanám az ilyen CMS -ek használatát, vagy ha ragaszkodik hozzá akkor 5× áron külön szerveren mennének.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!