Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Front Page miért nem állítja...

Front Page miért nem állítja sorkizártra a szöveget?

Figyelt kérdés

Nem állítja sorkizártra, hiába kattintok rá a sorkizárás gombra. Ha kézzel írom be, hogy justify, akkor sem, táblázatban van egy szöveg, azt kellene megoldani, de nem megy. Ha sorkizártra akarom állítani balra zárja... Mivel tudom megoldani, vagy hogyan? Másik weboldal szerkesztő? Ami viszonylag egyszerű (Dreamweaver van, de azt nem szeretem).

Köszönöm előre is a hasznos válaszokat!

2014. aug. 4. 14:54
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Jegyzettömb + W3schools
2014. aug. 4. 14:56
 2/6 A kérdező kommentje:
Értem, de nem elölről akarom kezdeni, csak ezt a pici problémát javítani. Ha jegyzettömbbe berakom a weblapot, ott van, hogy középre van zárva, ha viszont megnézem böngészőben, még sincsen...
2014. aug. 4. 15:03
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a hangsúly a w3schools-on volt. :)
2014. aug. 4. 16:53
 4/6 anonim ***** válasza:
Hány sor van egy mezőben?
2014. aug. 4. 17:26
 5/6 anonim ***** válasza:

Nem lehet, hogy <br/>-ek vannak benne és azért?

Amúgy működnie kellene így:

[link]

Hasonlítsd össze a kódod ezzel.

(Beleraktam egy <br>-t is azért, hogy lássuk, az balra igazítást eredményez az adott sorban.)

2014. aug. 5. 01:13
 6/6 anonim ***** válasza:
(Jó a br ebben a verzióban van, de tök mindegy :D [link] )
2014. aug. 5. 01:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!