Milyen jó webtárhelyek vannak?
Olyan webtárhelyet keresek ami, gyors, megbízható, ingyenes, reklámmentes és ad domaint (mindegy milyen)... Egyenlőre nem szeretnék rendelni viszont a
000webhost
atw
hostinger
ultraweb kilőve
Ezeken kívül ha tudtok valami jót meghallgatnám! Előre is köszönöm!
"gyors, megbízható, ingyenes, reklámmentes és ad domaint"
Majd ha találtál, szólj nekem is.
De komolyan mi ez, valami vicc?
Még domaint is ingyen?:) 3000 alatt már kapsz .hu-t két évre.
Sajnos a magyar web rákfenéje ez, hogy mindenki 150 forintból akarja a honlapot kihozni. Egy normális szolgáltatás vagy termék szerintem megérdemelne egy normális holnapot, háttérkörnyezetet is...
Jó akkor látom nem értitek rosszul fogalmaztam meg! Olyan domainre gondoltam, mint pl.. blabla.atw.hu
Ahoz képest gyors, hogy ingyen van! De látom itt akkora negatív, nagyképű és nem utolsó sorban szánalmas emberek vannak(tisztelet a kivételnek), hogy kár is ilyesmit kérdezni
ininet.hu is ad ingyen tárhelyet aldomainnel, de kb olyan szintű, mint az atw
Az az ingyenes szolgáltató, aki szolgáltatásokban a legtöbbet adja, az a hostinger, ingyen jobbat nem fogsz találni. (ha mégis, akkor írd meg, mert engem is érdekel)
Külföldiek:
A byethost-ot már próbáltam, nem rossz, de elérési problémái és sebesség gondjai vannak (mint az összes külföldinek)
Köszönöm szépen, ezekkel a válaszokkal már többet érek! Nekem a hostingerrel az volt a bajom, hogy bárki megnyitotta
rögtön a hostinger oldalára dobta és nem az én oldalamra
[link] - magyar 000webhost - de ezt gyorsabban lehet elérni, nem lassú az FTP.
Eddig csak 2x nem volt elérhető a honalpom 2-3 órára 2 hónap alatt... ami sztem jónak mondható elvégre ingyé van...
ha meg domain kell dot.tk :)
a hostinger nálam lekerült a listáról, nagyon döcögősen működtek rajta a dolgok, már amikor működtek.
a honlapom.biz-t most kezdtem el kipróbálni. tegnap még csettintettem is egyet, hogy még a képeket is feltölti normálisan egy wp mentésből...azt' mára már elő sem jön az oldal. egész jónak tűnik, remélhetőleg nem lesz állandó ez a "karbantartósdi" :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!