Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Milyen jó webtárhelyek vannak?...

Milyen jó webtárhelyek vannak? (nem ingyenesek)

Figyelt kérdés

Valami olyan kellene nekem ahol lehet php-t mysql-t futtatni, van egy pár email fiók esetleg FTP kapcsolat, legalább 1GB tárhely és világviszonylatban nem túl drága, de megbízható, ja és van hozzá domain név.

Előre is köszönök minden segítséget!

2012. szept. 26. 22:06
 1/6 anonim válasza:
2012. szept. 26. 22:46
 2/6 anonim ***** válasza:
Nekem a tárhelyparknál van előfizetésem, elég olcsó és kisebb forgalmú oldalaknak bőven megteszi.
2012. szept. 26. 22:47
 3/6 anonim ***** válasza:

www.justhost.com

Számomra minden belföldi egy nagy csomó kaki. Mert nem csinálhatok a saját k*rva tárhelyemen azt amit akarok.

2012. szept. 26. 23:43
 4/6 A kérdező kommentje:
köszi a segítséget mindenkinek!!!
2012. szept. 27. 07:45
 5/6 anonim válasza:
SZtem ne válassz ingyenest, mert az elég rizikós!
2013. aug. 31. 22:37
 6/6 anonim ***** válasza:
Ingyenest nem ajánlom. Legegyszerűbb ha a google keresőbe beírod a "tárhely" szót és a nem fizetős találatok közül választassz, a google eléggé szűri kit enged az első oldalra.
2013. nov. 30. 21:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!