Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Hogy ne kelljen kompromisszumo...

Rapidio kérdése:

Hogy ne kelljen kompromisszumot kötnöm?

Figyelt kérdés

Kérlek titeket hogy segítsetek ez fontos nekem!

Saját tárhelyet szeretnék készíteni és ne 30ezer ft legyen havonta 30 gb tárhely.

Saját tárhelyet szeretnék ahova azt töltök fel amit akarok és azt futtatok rajta amit szeretnék.

Pl.: scriptek,msql,korlátlat e-mail-k . korlátlan domainek stb..

Erős asztalim van és nagyon jó minőségű routerem : Firmware Version:

3.13.31 Build 130105 Rel.66489n

Hardware Version:

WR941ND v5 00000000

Egyszerű válasz kérek légyszi hogy megértsem !

És egy html kód is kellene ami azért felelős hogy ha fizetnek tárhely bérlésért teszem fel : 1gb tárhely 500ft 2gb 1000 stb.. akkor fizetés után az én számlára jüjjün a pénz és autómatikusan kapja meg a vásárló a tárhelyet amit bérelt!

a válaszokat előre is köszönöm! :)

2014. júl. 29. 22:35
1 2 3 4 5 6 7
 61/67 anonim ***** válasza:
Na jó, lehet hogy meg tudom oldani fájlkiírás élkül, mert végülis nem kell mást tenni, mint írni egy scriptet ami helyi hálózaton belül lekérdezi az adatokat és átmásolja a másik adatbázisba. Ez működhet nem? :) csak létrehozok 2 adatbázis kapcsolatot és hajrá.
2014. júl. 30. 08:44
 62/67 anonim ***** válasza:
100%

Behaltam ezen a kérdésen....

Ezek a mai "fiatalok"....előbb kérdeznek, mintsem maguk megkeresnék a választ az interneten. Mit csináltál volna 50-60 évvel ezelőtt, amikor a könyvtárakba kellett járni a válaszért? Kiálltál volna az útra egy táblával, hogy "Segítség! Lusta vagyok magam megoldani a problémámat?".

Előbb gondolkodni kellene.... és utolsó sorban kérdezni.

2014. júl. 30. 09:29
 63/67 A kérdező kommentje:

XAMPP-vel lehet nem?

Nézegettem videókat és ott lehet localhos-t készíteni.

Ugyan olyan mint égy kifizetett tárhely domainnal amit már csak szerkeszteni kell.

2014. júl. 30. 11:42
 64/67 anonim ***** válasza:

Igen ugyanolyan, és ezt itt MINDENKI tudja és meg is mondhatta volna ha normálisan teszed fel a kérdést, hogy szeretnéd otthon tesztelni a sajtát webtárhelyedet.

- Töltsd le az xampp-ot

- telepítsd fel

- Rakd be a weboldaladat az "xampp/htdocs/weboldalad" mappába

- indítsd el az xampp-nak minimum a következő szolgáltatásait: Apache,mysql (ilyenkor lehet hogy hibaüzenetet kapsz, próbáld ki hogy kilépsz a skype-ból)

- írd be a böngészőbe: "localhost/weboldalad" - ekkor bejön a "xampp/htdocs/weboldalad/index.php"

- mysql elérés: "localhost/phpmyadmin"

2014. júl. 30. 14:58
 65/67 anonim ***** válasza:

A kérdező még mindig azon rugózik, hogy neki az internet felé legyen tárhelye. Ami a lassú feltöltési sebessége miatt nem igazán lesz meg.

G.

2014. júl. 30. 15:42
 66/67 anonim ***** válasza:
Mondjuk legalább a tárhelyére gyorsan tud majd felrakni, csak leszedni nem. Végülis az már félsiker. :)
2014. júl. 30. 15:56
 67/67 anonim ***** válasza:
Persze most hülyeséget mondtam, kívülről ugyanolyan gyorsan tudja felrakni a dolgokat mint bármelyik másik helyre, viszont otthon gyorsan meg lehet oldani közvetlenül. :)
2014. júl. 30. 15:59
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!