Hogy ne kelljen kompromisszumot kötnöm?
Kérlek titeket hogy segítsetek ez fontos nekem!
Saját tárhelyet szeretnék készíteni és ne 30ezer ft legyen havonta 30 gb tárhely.
Saját tárhelyet szeretnék ahova azt töltök fel amit akarok és azt futtatok rajta amit szeretnék.
Pl.: scriptek,msql,korlátlat e-mail-k . korlátlan domainek stb..
Erős asztalim van és nagyon jó minőségű routerem : Firmware Version:
3.13.31 Build 130105 Rel.66489n
Hardware Version:
WR941ND v5 00000000
Egyszerű válasz kérek légyszi hogy megértsem !
És egy html kód is kellene ami azért felelős hogy ha fizetnek tárhely bérlésért teszem fel : 1gb tárhely 500ft 2gb 1000 stb.. akkor fizetés után az én számlára jüjjün a pénz és autómatikusan kapja meg a vásárló a tárhelyet amit bérelt!
a válaszokat előre is köszönöm! :)
Állandó ip hez nem jó a hamachi??
De volt 1 oldal valamy dynamic ip vagy mi ott kaptam stabil ip-t.
De ezt am is megtaláltam a google-ban kivéve a tárhely készítést.
nem kell letölteni semmit .
Ahj.
kérlek csak azt mondjátok el hogy hogyan tudok készíteni saját tárhelyet.
a többit valahogy megpróbálom megoldani.
Miért nem élet képes az elképzelésed!?
- Internet kapcsolatod lakossági, azaz korlátozott képességű szervertermekben lévőekhez képest. (Változó IP, tized sávszélesség és még csak nem is garantált, blokkolt szolgáltatás portok pl. SMTP, nincs tartalék hálózat, szünet mentes táp, + ott a home felhasználású router ami simán kidöglik pár száz különböző címről érkező kéréstől, és még gondolom te is használod böngészés, és egyéb dolgokra...)
- Hardver lehet erős, de erős hardver fogyasztáson is meglátszik, azaz garantáltan megdobja a villany számlát a 0-20 órás üzem, akár évi szinten 30-40 ezerrel is.
- A kínálni kívánt szolgáltatásokhoz, megfelelő rendszer, és rendszergazdai ismeretek kellenek. Az automatizáláshoz még komolyabb programozási. (és nem HTML)
- Ahhoz, hogy fizetős tárhelyt értékesíthessél, vállalkozói forma szükséges. Ami után adózni kell. (havi min 50e és még nincs is bevételed)
- Önmagában fizetős tárhely szolgáltatások piaca eléggé telített, így az ár alacsony, és sokszor jobb infrastruktúrát adnak mint amire te otthon képes leszel.
Szóval gondold át újra mibe is szeretnél fogni.
Lehetne szó arról hogy választ kapok a kérdésemre?
Ne a netem vagy mit tom én mit nézzetek hanem a kérdésemet plz.
Nem akarom hogy azt higyjétek ohgy bunkó vagyok mert nem csak a kérdésemre szeretnék választ kapni !
hát kedves kérdező te segg hülye vagy.. nem hogy ehhez a bizniszhez semmi elképzelésed, de még az informatikától is eltiltanálak... uram atyám..
mindenki a kérdésedre válaszolt..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!