Jó vagy rossz?Tegnap kezdtem, még nincs fennt túl sok kép de szerintetek jó irányba indultam vagy teljesen rossz? Építő jellegű kritikát szívesen fogadnék.
Nem unalmas ez még? Persze, nem rossz, de minden tumblr oldalon szinte ugyanilyen képeket látok. Velem van a baj, vagy ezeknek tényleg nincs túl nagy jelentőségük?
2014. júl. 29. 21:25
3/10 anonim válasza:
Mi a jó ebben a tumblr-ben? (Komolyan kérdezem.)
Veszel egy domaint 2K-ért...+ ingyenes domain...feldobsz egy WP-t (mert kétlem, hogy magadtól össze tudnál dobni egy értelmes/használható/biztonságos motort) és olyanra alakítod, amilyenre akarod. + ha lesz nézettségre valamiért az oldaladnak, akkor még profitálhatsz is belőle
2014. júl. 29. 21:25
4/10 A kérdező kommentje:
Azt azért elmondanád, hogy miért gondolod így?
2014. júl. 29. 21:26
5/10 anonim válasza:
Mert tizenkettő egy tucat. :)
#2 voltam.
2014. júl. 29. 21:35
6/10 anonim válasza:
Maga az oldal jó, de azt nem tudom, hogy miért nézne bárki ilyen képeket. Annyit látok, hogy tele van ismeretlen csajokkal, meg 5 millió hashtag van a képek alatt.
2014. júl. 29. 21:36
7/10 anonim válasza:
1. A fejlécet gondold át. (1) Idegesítő, hogy a monitorom negyedét elfoglalja és villog (2) Nem lehet elolvasni a feliratokat, annyira gyorsan váltja.
És idáig jutottam, reflexből bezártam az oldalad.
2014. júl. 29. 21:37
8/10 anonim válasza:
Én el tudom őket olvasni, de ez itt most részletkérdés. Valóban nincs értelme, mert van ilyen oldalból zsáz jobb és rendezettebb, ha nem ezer. Komolyan, jobban érdekelne valakinek a programozási fejlődési naplója, mint ez.
2014. júl. 29. 21:52
9/10 anonim válasza:
Utolsó:
Nekem van, elküldjem?:DDDDDDDDDDDDd
2014. júl. 29. 22:04
10/10 anonim válasza:
Nem, nem és nem. Nem akarunk több tumblr-es kérdést a weblapkészítés kategóriába!!!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!