Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Mi a véleményetek a Wix.com-ról?

Mi a véleményetek a Wix.com-ról?

Figyelt kérdés
Csinált már itt valaki weblapot?

2014. júl. 27. 15:48
 1/6 anonim válasza:
Igen. Szerintem jó már ha az ilyen össze kattingatós oldalkészítőket lehet jónak nevezni. De kategóriájában egyik legjobb szvsz.
2014. júl. 27. 16:23
 2/6 anonim ***** válasza:

Nekem nagyon is korlátolt, komoly dologra nem használható.

De hobbi oldal gyors össze klikkelésére elmegy.

2014. júl. 27. 16:58
 3/6 A kérdező kommentje:
Szeretnék csinálni egy weblapot, már neki is kezdtem. Ez az első, hogy foglalkozok ilyennel. Azért választottam ezt, mert ingyen van, és csak hobbiból csinálok egy ilyent. Habár az upgrade-hez már fizetni kell.
2014. júl. 27. 17:58
 4/6 anonim ***** válasza:

az upgrade, extra funkciókat, szolgáltatásokat jelől.

ha nincs rá szükséged akkor nem kell érte fizetni :-)

2014. júl. 27. 20:31
 5/6 Drone007 ***** válasza:

A wix.com oldalaival az a gond, hogy az alap ingyenes cuccokat nagyon gyorsan ki lehet nőni, a többi 'upgrade' viszont borzasztóan drága. Egy normál funkcionális oldalhoz olyan mennyiségű upgrade kell, hogy abból a pénzből domaint és tárhelyet is fenn lehet tartani, egy ingyenes joomlával pedig még jobban is jár az, aki a wix csapdájába esik.

Ráadásul a wix-en készült tartalmakat nem lehet egyszerűen átvinni sehova, ha úgy dönt a használó, hogy saját domain-re és tárhelyre költözik.

Semmiképpen nem ajánlom.

2014. júl. 27. 21:20
 6/6 Német_Tibor ***** válasza:
Drone nagyon jól összefoglalta. Ha egyszerű sablon kell, akkor jó, de ha igényes oldalt akar felépíteni az ember, akkor ahhoz már szerintem kevés.
2014. júl. 28. 20:14

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!