Hogy tetszik ez az oldal? Remélem nem annyira rossz! Eddig nem sokaknak tetszett! De most új a dizi!
Igazából a képeknél én a grafikai elemekre gondoltam, nem a szövegbe beszúrt képekre.
Tehát pl. az oldalsó menüpontok grafikai részére, a háttér, vagy a keretelemek grafikai megoldásaira.
Ezeknek persze főleg akkor van létjogosultságuk, ha az oldal teljes dizájnja saját alkotás, és így egyedi. Az mindig nagyot üt egy oldalon.
A legjobb képszerkesztő a Photoshop, a profik általában azt használják, de használhatsz egyszerűbb és olcsóbb megoldásokat: Gimp vagy egy kis kedvencem a Hornil StylePix.
Viszont adnék egy jó tanácsot: ha komolyan veszed az oldalt, látod benne a jövőt, akkor érdemesebb lenne otthagyni a gportalt, és egy szinttel komolyabb megoldást választani. Egy ingyenes tárhelyen - pl Hostinger.hu - egy joomla vagy wordpress tartalomkezelő rendszerrel sokkal szabadabban meg tudnád csinálni az oldalad. Persze több vele a munka mint a gportál esetében, de sokkal inkább a tiéd lesz az oldal mint most. Az anyagaidat bármikor átköltöztethetnéd máshova (gportálnál max kimásolgatod a szerkesztőből), és a design esetén is millió variációból választhatsz, és jobban testre is szabhatod őket.
Oké, én jelenleg Gimp 2-t használok. Oké, most már értem mire gondolsz, és valószínűleg a kézzel megrajzolt képeket fogom egy kicsit ,,átdolgozni" Gimppel, mert képzőművészetire járok, és szerintem az a legegyedibb, amit az ember kézzel csinál! Gondolkoztam már azon, hogy otthagyom a gportált, de egy kicsit még szeretném késleltetni ezt a dolgot. Az oldalnak még nincs elég látogatója ahhoz, hogy bevállaljam a 4. költözést is. Előbb szeretném egy kicsit növelni a látogatottságot, hogy többen olvassák a költözés után is. De az már 100%, hogy nem maradok itt 1-2 hónapnál tovább! Köszönöm mindenkinek!
Utolsó, kifejtenéd légyszíves, hogy akkor te melyiket tartod annak! Csakmert másba belekötsz, de akkor szeretném hallani melyik a ,,legjobb"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!