Hogy tetszik ez az oldal? Remélem nem annyira rossz! Eddig nem sokaknak tetszett! De most új a dizi!
Nos tehát. Amit már ugyan leírtam, de azért leírom még egyszer.
A header nehogy már akkora legyen, mint az egész lap?!
Rohadt fekete, erre ne írj szürkével. Legalább szivárványt nem hányok már.
Ahogy már írta valaki valahol máshol: legalább három órát látok kapásból, minek még egy az oldaladra?!
Blog, vendégkönyv, írj "üzit[javítsd - üzenetet, így komolytalannak tűnsz]" - messze vannak egymástól. Ha jobban megnézem, látom, hogy a dísz miatt, de fekete dísz van a nagyon szürkén: nem látni.
Jobb oldali menüre nincs szükség. Tüntesd el, vagy rakd egy menüpont alá. (2/3)/(1/3)-os oldalmegosztás nem valami szép.
Menüpontok már kezdenek alul jók lenni, csak hát nagyon alul vannak, és a Win8-as stílussal kéne becsepézgetni őket, nem random, ahogy épp kijönnek.
Hirtelen ennyi, ha ez megvan, még egyszer ránézek, addig a többi probléma nem csúcsosodik ki, és nincs értelme javítani addig mást.
Köszönöm a választ! Igazából tudom, hogy kicsit sötét, de van akinek meg a szeme folyik ki a fehér betűtípustól. Mellesleg ha megnézed a többi cikket, akkor láthatod, hogy ott fehérrel írtam! Viszont a fantasy-hoz inkább a sötét design illik. És igen az üzit tényleg a dísz miatt ,,üzit." Én is vacilláltam, de arra jutottam, hogy inkább legyen komolytalanabb, mint, hogy ne látsszon a vége!
Mellesleg az összes hasznos válaszolónak ment a zöld kéz! ;)
sajnos én is beléd kötök :D
fehér betűszín*
a tartalmat tedd középre
túl nagy a fejléc
olyan a design, mintha szét lenne esve, pl túl nagy táv a blog, vendég, üzi menüpontoknál
ami kattintható, hover-re legyen a kurzor pointer
könyvek, filmek nem oda valók
órát szedd ki
hirdetés ne görögjön
szöveg:
ne legyenek "homokóra" formák:
justified legyen a bekezdéses hosszú szöveg, a rövidek pedig attól függ.
itt [link] nagyobb sorköz kéne
a szín legyen világosabb
ez a dropdown megöli a designt, nem illik hozzá egyáltalán
nincs főoldal gomb (általában a header logón van a link oda)
szubjektív*
jó ötlet ez a verseny, de egy szó sincs róla, mit kap a nyertes, és hogy mit csináltok a pályázatokkal (pl kiteszitek és feltüntetitek a tulajdonost)
legyen egységes a formázás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!