Hogy tetszik ez az oldal? Remélem nem annyira rossz! Eddig nem sokaknak tetszett! De most új a dizi!
Valójában a háttérkép nem sötétedik, hanem átlátszóba megy át. Bár technikailag ugyanaz az eredmény.
Igazán jó eredményt reszponzív megoldással lehet kihozni a háttérből, mert 1600px szélesség felett már nem mutat jól.
Ez egy valóban nem túl bonyolult design valójában grafikailag a legbonyolultabb része a háttérkép, és még azt is egyszerű elkészíteni photoshop, gimp vagy hasonló képszerkesztő segítségével.
A design azonban nem minden. A weboldal elkészítése már kisebb kihívást jelenthet a kezdőknek, főleg a listák thumbnail blokkjainak automatizálása.
Na ez az a szint amit egy gportal nem tud biztosítani.
szó sincs css és html "programozásról", hisz ezek csak leíró nyelvek.
egyszerű jegyzettömbbel is lehet weblapot csinálni, csak ahhoz azért tanulni kell valamelyest. én is hobbiból kezdtem anno 7 éve blogon, de annyira megtetszett, hogy megtanultam. nem mert munkamániás vagyok, hanem mert érdekel :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!