Van egy weblapom, és feltöltöttem a weblap fájljait egy szerverre, meg is jelenik, stb, de pl ha regisztrációra kerül a sor, akkor hibaüzenetet kapok. De nem csak regelésnél, akármilyen más funkciónál is. Miért?
Figyelt kérdés
A hibaüzenet:
Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Can't connect to MySQL server on '192.168.1.101' (4 "Interrupted system call") in /home/u471550361/public_html/config/config.php on line 13
Can't connect to MySQL server on '192.168.1.101' (4 "Interrupted system call")
2014. júl. 23. 04:32
1/2 anonim válasza:
config.php 13. sor hibás mysql kapcsolat. :P
2/2 Drone007 válasza:
A weboldalhoz fel kell tölteni a hozzá tartozó adatbázist is, illetve a config.php fájlban módosítani a csatlakozáshoz szükséges adatokat. Ezeket a tárhely szolgáltató regisztrálásnál megadta.
Ha telepíthető ingyenes cms rendszerről van szó (joomla, wordpress, drupal, stb.), akkor célszerű azt az adott tárhelyen telepíteni, és nem utólag felmásolni egy saját gépen/szerveren feltelepített cms-t, mert a fenti hibákat okozhatja. Főleg ha nem értesz hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!