Miért írja ki ezt a weblapom? SŰRGŐS!
Azért ssűrgős mert itt vannak az ub kérelmek,frakció jelentkezések stb!Írtam a hostingernek!
Hibakód:
Notice: Undefined variable: boarddir in /home/u380101309/public_html/index.php on line 47
Notice: Undefined variable: sourcedir in /home/u380101309/public_html/index.php on line 51
Warning: require_once(/QueryString.php) [function.require-once]: failed to open stream: No such file or directory in /home/u380101309/public_html/index.php on line 51
Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required '/QueryString.php' (include_path='.:/opt/php-5.3/pear') in /home/u380101309/public_html/index.php on line 51
SMF Fórum van rajta!Tegnap meg minden jóvolt :/
nem definiált változók
$boarddir a 47-es, és $sourcedir az 51-es sorban
a következő pedig szerintem már ezek miatt rossz.
talán valamit elfelejtettél inkludolni, amiben ezek a változók vannak létrehozva?
#2:
Nézd meg az utolsó 2 hibát. Mindkettő arról szól, hogy a QueryString.php-t nem találja. Az utolsó üzenetnél még oda is írja, hol keresi. Az /opt mappában. Ehhez nem hiszem, hogy hozzá fér a júzer egy tárhelyen, ez egy rendszerkönyvtár.
Plusz azt írja, hogy tegnap jó volt, ma már rossz. +1 ok, hogy a tárhely és az üzemeltetése szar.
Szerintem a 2 említett változó is a QueryString segítségével kap(na) értéket.
Na m1
Keressek egy normális tárhelyet már elegem van a hostingerből :/
Lehet, hogy a Hostinger is rossz, de az, hogy egy behívni kívánt fájl nem található, egyértelmű hiba.
Nem az /opt/... mappában keresi, az valami belső PHP útvonal, amit keres, az ez: '/QueryString.php' (ugyanabban a mappában, ahol a meghívó fájl).
Valószínűleg elveszett a fájl a nagyszerű szolgáltatás miatt, ezért kell egy minimálisan érteni a PHP-hoz, ha PHP alapú weboldalt üzemeltetsz. Valószínűleg nem te tehetsz róla, de mégis te szívsz most ezzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!