Elmentett HTML kódot megnyitom böngészőben nem jeleníti meg az ékezetes betűket vagy valami teljesen más absztrakt karaktereket rak be helyettük. Mi lehet a hiba oka, és hogyan tudnám ezt korrigálni?
A Kód a következő:
<!DOCTYPE html>
<html lang="hu">
<head>
fej meta-adatok...
</head>
<body>
törzs (Megjelenítendő tartalom)
</body>
</html>
Értem
a [link] próbálkoztam a wp-vel is de nem sokra mentem vele ugyanis onnan telepítettem és sehol se találtam semmiféle kezelő felületet bár a hozzáférési adatokat elkérte be is engedett de valami nagyon nem volt jó mer sehol 1 menü rendszer, se szövegszerkeztő vagy vmi hasonló amire szükség lehet az oldal létrehozásához de persze lehet én csináltam rosszul vmit hiszen nagyon kezdő vagyok eme témakörben... :S :)
Őket nem ismerem, ebben sajnos nem tudok segíteni.
De jó dolog új dolgokat tanulni, úgyhogy nem árt ha megismerkedsz a HTML és PHP fogásaival (ha van rá időd). :)
File kezelőből nyitottam meg 2kattintásos módszerrel tehát böngészővel
megnyilt a fire fox 1 új ablakban és kérte a felhasználó nevem és jelszavam amit sikeresen megadtam és a vezérlőpultba irányított
még így se biztos h jó??
na lehet megpróbálkozok majd ezzel is de 1enlőre maradok az eredeti tervnél... :)
Még1x köszi a segítséget és a bíztatást!!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!