Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » PHP elég érdekes hiba, mért...

Petike75 kérdése:

PHP elég érdekes hiba, mért kerül át minden <body>-ba?

Figyelt kérdés

Azt hogy ez az én hibám-e vagy sem azt nem tudom de szeretném segítségeteket kérni a következőben.

Adott ez az oldal: [link]

A probléma pedig a következő lenne, ha megnyitjátok akkor észrevehetitek a fejléc előtti üres sort, na igen az sok sok szóköz/tabulátor nem tudom pontosan.

Ha megnézem a forrás akkor az úgy nézz ki ahogy neki kikel néznie de viszont ha az elem megtekintésével vizsgálom meg a hiba problémáját az a következő lesz: a <head> tagekből minden átkerült a <body> tegekhez + még az előbb említett szóköz/tabulátori bekerült elé. Többször is átnéztem a nyers php tartalmát de megfelelően irtam bele minden ahogy én akartam :S

Remélem tud nekem bárki segíteni ebbe a problémába, ha kell forráskód részleteket is küldök.

2014. jún. 17. 21:17
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Header tartalma átnéztem most már mind utf-8

pastebin(pont)com/LLygUsPe

2014. jún. 17. 22:21
 12/18 anonim ***** válasza:

#9-#10:

Igazad van, köszi. :-)

(#3 és #8 voltam)

2014. jún. 17. 22:23
 13/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm működőt a bom nélküli kódolás beállítása :)
2014. jún. 17. 22:25
 14/18 anonim ***** válasza:

Haladunk.

Mostmár csak a head_bar() és a menu() függvény kell, valamint az include mappa tartalma...

2014. jún. 17. 22:26
 15/18 anonim ***** válasza:
omg..
2014. jún. 17. 22:26
 16/18 A kérdező kommentje:
rám mondtad az omg-t?
2014. jún. 17. 22:28
 17/18 anonim ***** válasza:

kis megjegyzés:

<link href="themes/style.css" rel="stylesheet" type="text/css" media="screen" />

<link href="themes/buttons.css" rel="stylesheet" type="text/css" media="screen" />

<link href="themes/wall.css" rel="stylesheet" type="text/css" media="screen" />

ilyet kerüld, ha lehet! mivel mind azonos paraméterekkel van meghívva, így felesleges 3 sorban. az nem gond, hogyha külön szeded őket, sőt, jobban átlátható! de érdemes csinálni egy php file-t ami fölolvassa az összes azonos típusú css-t és egybefűzi. így szerkesztéskor 1 file-t kap a böngésző (sőt, ezt tömörítheted gzip-el, kiszedheted a kommenteket és a felesleges karaktereket, mielőtt megkapja tovább gyorsítva a betöltést és csökkentve a méretet) viszont te ugyanúgy átlátható módon 3 fileba szerkeszted őket...

pár tipp az optimalizáláshoz:

[link]

2014. jún. 18. 10:42
 18/18 A kérdező kommentje:
Wow köszönöm szépen :)
2014. szept. 17. 12:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!