Mennyit kérhetek egy webdesign-olásért?
Lényeg annyi lenne, hogy jelenleg dolgozom egy cégnél mint alkalmazott. Nem rég felmerült egy kérdés a főnökömben, hogy meg-e tudnám csinálni a weblapot. Persze ebbe nőttem fel igazábol programozó lennék szakmámat tekintve de a weblapos dolog jobban érdekel. Na most volt egy alap weblap amit képekkel hátterekkel árakkal stb stb vel fel kellett tölten. Azt mint jó munka erő meg csináltam ingyen.
De! Nem sokára itt hagyom a céget ésbmegkértek hogy a weblapot csináljam én tovább, kis reklámmal.. És az érdekelne hogy ezért mennyi pénzt kérhetek el.
Azért, mert ráteszel két adsense boxot meg hátteret állítasz be? Azért, mert egy adatbázisba beírod az árakat?
Én nem tudom, nekem ez inkább olyan munkának tűnik, amit ajándékba adsz, hogy legközelebb is hozzád jöjjön...
PS be kép szerkesztés.
Nyers szöveget át írni
meg ilyenek.
Azért mert beszurok 1 képet meg átirok 2 árat azért persze nem kérnék pénzt.. Csakhát lenne vele munka, részletezni nem szeretném. Némileg kis cégről beszélünk .
Ez két dologtól függ:
1. mennyire kedveled őket, és mennyit van pofád elkérni
2. mennyit hajlandóak kifizetni neked anélkül, hogy más megoldás után néznének
Határozz meg egy óradíjat (2-5000 Ft + Áfa), kalkuláld be, hogy bizonyos folyamatokat mennyi idő alatt tudsz megcsinálni, és eseti megbízási szerződésekkel dolgozhatsz.
Vagy
Köss velük folyamatos megbízási szerződést (visszavonásig), hogy havi 10-20e Ft (+Áfa) díjért karbantartod az oldalt.
Arra vigyázz, hogy magánemberként (vállalkozói papír nélkül) elég limitált az az összeg, amit így kereshetsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!