Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Hogyan legyek kreatív webdesig...

Hogyan legyek kreatív webdesign területen?

Figyelt kérdés

Programozok frontend és backend-en, tehát meglevő psd alapján nem okoz gondot egy site-ot megcsinálni, viszont én magamtól csak unalmas oldal kinézeteket tudok kitalálni.

Egy meglevő oldalt látva annyira egyszerűnek tűnik, itt egy kép, ott a menü, amott az oldalsáv..stb és kész is.

Viszont ,ha nekem kellene valamit alkotnom akkor egy egyszerű,unalmas ,élettelen valami lesz belőle.

Próbáltam már sok mindent:

-minél több oldal,látványterv..etc nézegetése elemzése

-Brainstormszerűen egykét héten át design tervek gyűjtése egy oldalhoz

-egy-két könyvet is olvastam már(design, ergonómia területen)

De valahogy nem jön össze...

Mit kellene tennem ,hogy megszálljon az ihlet? :)

2014. máj. 4. 15:46
 1/2 Drone007 ***** válasza:

Sajnos a tehetséget nem lehet tanulni. Ha nincs tehetséged a grafikához, az még nem gond. A legjobb, ha keresel egy olyan valakit, akinek grafikai tehetsége van, de programozói nincs, és összeálltok. Ő tervezi a design-t, te pedig leprogramozod az oldalt.

Vagy maradsz az ingyenes netes webtervek gyűjtögetésénél.

Sok sikert!

2014. máj. 4. 18:31
 2/2 anonim ***** válasza:
Tépjél be, a nagy festők is így alkottak. :D Jobb ötletem nekem sincs.
2014. máj. 4. 19:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!